Grupul de la Cluj e mai mult grup de studiu individual decât organizaţie politică

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

26.11.2007

Are Crivăţu un dar de ăsta bloggeristic de a-mi da tot felul de veşti care ori să mă binedispună, ori să mă pună pe gânduri, ori să mă scârbească. Aşa şi în dimineaţa asta, când mi-a dat link către Rareş Bogdan.

De unde aflăm că Grupul de la Cluj a repurtat un succes colosal în Cluj Napoca, înregistrând nu mai puţin de 11%. Şi dacă procentele sună cum sună, ia de aici numărul de voturi: 8.020. Deci puţin sub numărul de spectatori care merg la meci la ultima clasată din Liga 1 la fotbal, U Cluj.

Rămâneţi la analiză, băieţi, că e mai uşor decât să aduci voturi. Şi mai profitabil, zic unii…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Grupul de la Cluj e mai mult grup de studiu individual decât organizaţie politică”

  1. pai grupul d ela cluj a fost mai mereu criticat pt atitudinea pro base si proastele rezultate de la alegeri inclusiv pe forumul oficial al psd.normal ca trebuie propaganda cu maretele rezultate.daca vine un nou congrs.iese vanghelie ii face maimutoi sau mai stiu eu cum…si ii trimite dracu la munca si citit almanahe!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)