Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Grupul de la Cluj e mai mult grup de studiu individual decât organizaţie politică

Are Crivăţu un dar de ăsta bloggeristic de a-mi da tot felul de veşti care ori să mă binedispună, ori să mă pună pe gânduri, ori să mă scârbească. Aşa şi în dimineaţa asta, când mi-a dat link către Rareş Bogdan.

De unde aflăm că Grupul de la Cluj a repurtat un succes colosal în Cluj Napoca, înregistrând nu mai puţin de 11%. Şi dacă procentele sună cum sună, ia de aici numărul de voturi: 8.020. Deci puţin sub numărul de spectatori care merg la meci la ultima clasată din Liga 1 la fotbal, U Cluj.

Rămâneţi la analiză, băieţi, că e mai uşor decât să aduci voturi. Şi mai profitabil, zic unii…

0 comentarii la “Grupul de la Cluj e mai mult grup de studiu individual decât organizaţie politică

 1. olimpiu65 Răspunde

  pai grupul d ela cluj a fost mai mereu criticat pt atitudinea pro base si proastele rezultate de la alegeri inclusiv pe forumul oficial al psd.normal ca trebuie propaganda cu maretele rezultate.daca vine un nou congrs.iese vanghelie ii face maimutoi sau mai stiu eu cum…si ii trimite dracu la munca si citit almanahe!!!!

 2. chinezu Răspunde

  olimpiu65:
  ce misto e si psdu asta
  are in el si dancu dar si vanghelie
  si almanahe dar si crestomatii :D

 3. Vania Răspunde

  Almanahele e bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: