Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Cu cine votez io la Roblogfest 2008

Cu Mihnea. La categoria blog politic, evident. La care categorie o să mă înscriu şi eu. Dar nu o să votez eu pentru mine. Pentru că dacă aş face aşa ceva ar însemna că sunt încă unul din acei bloggeri traficanţi care se bagă în seamă peste tot numai să mai scoată 3, 4 vizite în plus. Nu că îi condamn. Doar că nu pot şi nu vreau să fiu ca ei.

Aşadar. De ce votez cu Mihnea şi nu cu mine? Este atât de evident că, chiar dacă chinezu fiind, se vede de la o poştă. Pentru că Mihnea face cu adevărat o treabă excelentă pe zona de politica meets blogul. Eu, personal, sunt fan. Chiar dacă nu o arăt aşa de masiv (am şi io mândria mea de blogger, ce vreţi…).

Deci. De ce mă înscriu, totuşi, şi eu la Roblogfest? Păi cum să ratezi astfel de momente, care, cel puţin aşa le văd io din chinezărie, sunt ca şi cum ţi-ai pune oglinda bloggeristică în faţă şi te-ai uita cu atenţie cum eşti cu adevărat ca blogger. Plus că, foarte true, am şi io vanităţile mele. Care vanităţi abia aştept să îmi fie lovite dur sau, blogosfera ştie, să îmi fie şlefuite o juma de milimetru.

În concluzie. Acesta este primul şi ultimul meu post pe tema Roblogfest. Nu că nu îmi place iniţiativa lui Dragoş. Ba chiar o consider excelentă (cum sunt, de altfel, multe din lucrurile pe care le face Novac cel dibaci). Atâta doar că fac şi eu, dacă vreţi, un mic experiment. Adică, hai să văd ce voturi prind dacă nu îmi fac nici un pic de promo.

Am zis, am zis…

0 comentarii la “Cu cine votez io la Roblogfest 2008

 1. mihnea Răspunde

  eh, sarumana, esti un dragut ca de obicei.. ce sa zic, cu suport asa normal ca o sa ma inscriu. altfel n-as fi facut-o :)

 2. INconstantIN Răspunde

  Si mie imi place Mihnea si tot pe el il votez la blog politic.

  Si inteleg de ce nu participi. N-a trecut mult si deja au inceput scandalurile. Vezi o sinteză aici

  Scandalurile şi controversele RoBlogFest 2008. Protagonişti: Andressa, Arhi, Buddha, Gramo, Darius Groza, Nenea Cosmos, Piticu, VisUrât, Zoso

  http://mdro.blogspot.com/2008/02/scandalurile-i-controversele-roblogfest.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: