Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

”Dacă eşti blogger şi scrii toate aberaţiile, eşti şi jurnalist”

09.01.2008

Dincolo de limbajul mai pe lângă problemă pe care îl foloseşte pe alocuri Raluca Neagu în articolul ei, autoarea are, în principiu, dreptate. Adică e adevărat că de multe ori şi mulţi bloggeri (including me, of course) folosesc atacuri dure, la persoană, atacuri pe care în presa tradiţională nu ai cum să le lansezi. Pentru că sunt alte reguli.

Zic şi eu că e nevoie de o reglementare primară a blogosferei româneşti. Nu că ar rezolva mare lucru. Dar, ca chinezu, îmi cam place să fie lucrurile puse în ordine. Slabe şanse, oricum…

Dar de aici la a se porni un război între jurnaliştii clasici si bloggeri e cale lungă. Care se poate măsura ori în frustrările unor junalişti cum că de ce bloggeri pot să scrie ce vor şi noi nu sau în mizeriile pe care le poţi găsi din belşug pe unele bloguri româneşti. Sau se poate măsura calea asta lungă prin mărimea sumei pe care o primesc şi jurnalistul şi bloggerul pentru a scrie ce scrie.

Iar asta cu obiectivitatea şi responsabilitatea scriiturii să o cânte (unii, din ce în ce mai puţini) jurnaliştii la altă masă. Că nu am bani mărunţi la mine…

0 comentarii la “”Dacă eşti blogger şi scrii toate aberaţiile, eşti şi jurnalist”

  1. soferul Reply

    Fata asta habar nu are definitia jurnalismului si ce inseamna a fi jurnalist. Asa ca pretentia de a cunoaste ce inseamna sa fi blogger, de la ea nu o am.
    Jurnalistii isi pot face bloguri.
    Bloggerii nu sunt jurnalisti. Se vede din avion.
    Iar despre o reglemntare a blogosferei, sa fim seriosi. Libertatea de opinie nu are nevoie de reglementari. Nu are, bre, si pace! Pedepsirea calomniei si insultei este arhi-mega-suficienta. Am zis! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.