Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Putem zice că e ca și lansat… Me very happy!

Cei care ați stat aproape de noi și de minunatele lucruri pe care le-am făcut împreună pentru rugby, știți că tot povesteam despre cum o să facem noi un club al suporterilor acestui sport fantastic. Ei bine, primul pas e ca și făcut: siteul club16.ro este up and running :D

Hooo, nu săriți cu critica, pentru că e făcut printre picături, dar cu mare drag :) Știm că mai avem mult de lucru la el, dar uneori e mai important primul pas dintr-o călătorie care vrem să fie frumoasă, lungă și în spiritul acestui sport minunat :)

Dacă vreți să puneți și voi umărul la acest site, să faceți parte din ceea ce va deveni Clubul suporterilor rugbyului românesc, dați de veste. Că vă primim cu brațele deschise :)

Mulțumesc din suflet acestui incredibil de inimos Vlad Dulea, care a realizat siteul și care, cum îl știm, promite că încet, încet o să crească precum flăcăul ăla vânjos (care parcă este din linia 1 din echipa Noua Zeelandă :D).

Mulțumesc conducerii FRR, în special lui Lucian Lorin (să treci asta în calendar, mă, că îți mulțumesc public :D) pentru deschiderea de care dau dovadă și pentru sufletul pe care îl pun în promovarea rugbyului. Vom face lucruri frumoase împreună, veți vedea :)

7 comentarii la “Putem zice că e ca și lansat… Me very happy!

 1. Serginho Răspunde

  Frumoasa initiativa. :D Prima oara m-am uitat la link si parea a fi un club de muzica.

 2. Gyerko Szabolcs- Laszlo Răspunde

  Bravo ! Intr-un cuvant ce se poate spune mai mult ? E bine ca unora le pasa de sport si-l ajuta…..nu numai comenteaza.

 3. eftimie Răspunde

  Atâta-ţi zic: tot vorbind de rubgy toată ziua m-ai făcut atât de curios încât mai mult ca sigur că o să încerc să mă uit la nişte meciuri până pricep şi eu ceva.

 4. roxy Răspunde

  frumos..bafta:)

 5. mimi Răspunde

  up;)

 6. Mihai Pintilie Răspunde

  Eu unul nu inteleg de ce nu l-am facut impreuna sau de ce nu m-ai implicat in el dar in fine, presupun ca vom avea o discutie pe tema sinergiei proiectelor initiate de fiecare dintre noi. Altfel declaratiile noastre de intentie privind promovarea rugby-ului si strangerea unei comunitati in jurul acestui sport sunt praf in ochi.

 7. chinezu Răspunde

  @Mihai Pintilie
  iar nu ai inteles nimic
  lasa ca te lamuresc saptamana viitoare
  ca altfel facem prea mult praf pe aici, si incepe sa ne doara ochii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.