Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Intru în competiţie de foioioioioioi cu Mihai Morar

24.01.2008

Gata. M-am hotărât. Intru în competiţie de foioioioioioioioi cu Mihai Morar. Pentru că mă enervează foarte corespunzător cum scrie, când scrie şi pe ce subiect scrie. Şi mă enervează tocmai că scrie atât de bine, îmburda-l-ar Dumnezo în rai de moroşan capitalist!

Îi declar luptă luptătoare lui Mişu sub egida “în postări să ne batem sau în bloguri să ne bem pălinca”. Pentru că el scrie mereu despre un Bucureşti pe care nişte zânituri ca mine şi ca el (ca să mă dau mare, raportez că amândoi venim din Baia Mare), deci el scrie despre un Bucureşti pe care şi eu îl simt şi îl văd exact precum zice el. Numai că el o zice. Aşa că o să mă apuc şi io să vorbesc despre Bucureştiul ăsta. Cum îl văd io.

Mişule, ţi-am aruncat mănuşa. Stai liniştit, ştiu că voi pierde în faţa ta, aşa cum Băsescu ştie că s-a înfocat hrişca în Tăriceanu. Dar nici nu vreau să câştig. Lupta îmi place. Competiţia care naşte performanţă. Nu somnul blogului care naşte monştri.

Hai noroc! Vorba statuii minerului de pe platou…

0 comentarii la “Intru în competiţie de foioioioioioi cu Mihai Morar

  1. artistu Reply

    Intra pe la el si zi-i! sau poate vrei sa il facem noi atent!
    ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.