Vă vine să credeţi că o să dau bani pe o aplicaţie iPhone?

Întrebarea, după cum puteţi bănui, se adresează celor care ştiu deja că io fac mişto (amical, dar tot mişto :D) de cei care îşi cumpără tot felul de aplicaţii care mai de care mai cretinoide (că sunt de astea cu jdemiile) de iPhone. Până în momentele când scriu aceste rânduri nu am dat nici măcar o jumătate de sfert de cent pe vreo aplicaţie. Dar, se pare, mi-a venit şi mie rândul…

Aplicaţia pe care mi-am pus ochiul este, totuşi, altceva decât năstruşniciile alea pe care le-am văzut pe nu ştiu câte iPhone-uri cu flatulenţe (ca să nu le zic băşini pe româneşte), cu săbii laser (aşa ceva…) şi alte alea.

Nu mai lungesc suspansul şi recunosc ferm că nici măcar nu am studiat cum trebe problema :D Căci mă duc pe mâna lui Dragoş Rouă, deţinătorul de drept şi de fapt al aplicaţiei iAdd for iPhone, pe care vă spuneam că mi-am pus ochiul. Dap, mi se întâmplă şi de astea, rar, e drept, să mă duc pe încredere :D Aşa că imediat ce îmi dau seama cum funcționează iStore, care va fi absolut şocat că voi încerca să îl folosesc :)), îmi cumpăr această preafrumoasă aplicaţie.

PS. Am un interes când scriu acest post, recunosc. Nu e vorba de bani, pentru că nu aş accepta niciodată bani de la Dragoş (bun, cu condiţia ca el să vrea să mi-i dea :D). Faza e ca dacă se califică România la Cupa Mondială de rugby din Noua Zeelandă, şi cum dacă ne calificăm eu o să trag o fugă pe acolo, am şi io nevoie de nişte pile pe acolo prin minunata ţară şi cum Dragoş e de prin zonă… :)))))))))))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Vă vine să credeţi că o să dau bani pe o aplicaţie iPhone?”

  1. Deci acum chiar ca e problema :-) Daca nu-ti place? Daca nu e buna? Daca o sa faca chinezii una la fel, la 10% din pret? Uite cum ajung eu sa-mi pierd somnul in chinuri, total si definitv. :-)

    Multumesc :-)

    P.S. iti recomand Waiheke Island in NZ (35 min cu feribotul din Auckalnd) o insula in care sunt numai vile si vii. Adica mergi din vinarie in vinarie pe plaja. Heaven on Earth, cum ar veni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)