Hard Rock Cafe, nici prea prea nici foarte foarte

29.08.2008

Am fost ieri, io şi minunata mea soţie, pentru prima oară, la Hard Rock Cafe în Herăstrău. Cu ocazia prilejului că ne-am întâlnit cu Ela, o prietenă veche şi cu soţul ei Silviu.

Pe scurt despre incinta cu pricina: cea mai naşpa bere la draft pe care am băut-o de multă vreme. Mâncare ok, dacă îţi place stilul american cu sos de ăla de ketch up care îţi năclăieşte mâncarea. Servicii ok. O budă impecabil de curată.

Şi mai pe scurt despre incinta cu pricina: sunt alte locuri în Bucureşti unde să te simţi mult mai bine la banii ăia.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Hard Rock Cafe, nici prea prea nici foarte foarte”

  1. Adevar graiesti :). Preturi cam mari, iar serviciile doar la nivel de „ok”. De apreciat muzica, foarte mishto, dar cam tare (sau cel putin asa am nimerit-o eu).

  2. …si eu am nimerit muzica, cam tare…Cand am iesit de acolo vorbeam destul de tare, e drept si faptul ca era 12 noaptea si era liniste in parc…
    Altfel, simpatici ospatarii (cred ca asa se numesc cei care servesc la mese). Era ziua unei prietene si au venit toti, ma rog, multi…vreo 10-15 si i-au cantat „La Multi Ani!” A! am prins si „numarul” lor de dans pe YMCA, alta chestie simpatica…Una peste alta, eu le dau mai mult „+” :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)