Hard Rock Cafe, nici prea prea nici foarte foarte

29.08.2008

Am fost ieri, io şi minunata mea soţie, pentru prima oară, la Hard Rock Cafe în Herăstrău. Cu ocazia prilejului că ne-am întâlnit cu Ela, o prietenă veche şi cu soţul ei Silviu.

Pe scurt despre incinta cu pricina: cea mai naşpa bere la draft pe care am băut-o de multă vreme. Mâncare ok, dacă îţi place stilul american cu sos de ăla de ketch up care îţi năclăieşte mâncarea. Servicii ok. O budă impecabil de curată.

Şi mai pe scurt despre incinta cu pricina: sunt alte locuri în Bucureşti unde să te simţi mult mai bine la banii ăia.

0 comentarii la “Hard Rock Cafe, nici prea prea nici foarte foarte

  1. Ana Reply

    Adevar graiesti :). Preturi cam mari, iar serviciile doar la nivel de “ok”. De apreciat muzica, foarte mishto, dar cam tare (sau cel putin asa am nimerit-o eu).

  2. kmi Reply

    …si eu am nimerit muzica, cam tare…Cand am iesit de acolo vorbeam destul de tare, e drept si faptul ca era 12 noaptea si era liniste in parc…
    Altfel, simpatici ospatarii (cred ca asa se numesc cei care servesc la mese). Era ziua unei prietene si au venit toti, ma rog, multi…vreo 10-15 si i-au cantat “La Multi Ani!” A! am prins si “numarul” lor de dans pe YMCA, alta chestie simpatica…Una peste alta, eu le dau mai mult “+” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.