Pentru toți tații de fete care joacă fotbal

Domnilor, în primul rând vreau să vă felicit din tot sufletul. Pentru că vă încurajați fetele să joace fotbal. Într-o țară în care așa ceva este o misiune teribil de grea. Uneori imposibilă. Tocmai de aceea aveți întregul meu respect.

Urmăresc de ceva vreme meciurile naționalei de fotbal a României. Și mă încântă ce văd. Determinarea fetelor. Modul în care abordează jocul. Seriozitatea lor. Sunt de admirat, domnilor, fetele voastre. Fetele noastre, aș zice, dacă îmi permiteți.

Căci aș vrea să văd ziua în care Arena Națională va fi plină la un meci al fetelor noastre. Să audă și ele imnul național cântat de zeci de mii de oameni. Pentru ele. Să simtă că ne reprezintă. Că sunt ale noastre. Și că le respectăm.

Până atunci, însă, ce putem face – ce încerc și eu să fac constant de ceva vreme – este să zic în stânga și în dreapta despre ele. Oricui este dispus să mă asculte. Și să își pună în agenda încărcată (căci tare ciudate sunt vremurile pe care le trăim) și îndemnul meu de a se uita la un meci al naționalei feminine de fotbal.

Sau să meargă la un meci de fotbal feminin. Cu mintea deschisă. Și cu sufletul la fel de deschis. Să înțeleagă această lume. În care eu am descoperit foarte multă frumusețe. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră :)

Nu știu dacă ați văzut seria #TataDeFata a celor de la Fortuna. Mie tare mi-a plăcut… Am pus filmulețele mai jos, dacă vreți să le vedeți.

Eu am văzut prima dată campania pentru că am fost implicat în ea. La început. După care mi-a plăcut atât de tare încât am devenit un fel de fan. Căci dialogurile dintre fete și tații lor sunt extraordinare.

Iar eu, ca tată de două fete, m-am regăsit în discuțiile lor. În emoțiile prin care trec. Și în dragostea care se simte în relația lor. Și presupun că și voi, dragi tați de fete, o să simțiți la fel.

Aia zic :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.