Omnium de Florin Stanciu

Omnium de Florin Stanciu este un SF surprinzător. Nu doar din perspectiva subiectului (faptul că Spinul lui Dumnezeu a distrus Pâmântul este destul de împroșcător, ca să îi zic așa, lejer…), dar mai ales pe sistem de stil de a scrie.

La urma urmei (că am citit și eu un pic despre autor, știți cum zic), Florin este genetician. Iar când un genetician se apucă să scrie SF, iată că iese o carte foarte interesantă.

După cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.

Eu am găsit cartea în format ebook la cel mai bun preț pe elefant, iar în hard copy pe libris.

Iar părerea mea despre cărțile pe care le citesc, dacă vă interesează, acilea.

Omnium de Florin Stanciu este un SF surprinzător (apărut la Editura NEMIRA). Nu doar din perspectiva subiectului (faptul că Spinul lui Dumnezeu a distrus Pâmântul este destul de împroșcător, ca să îi zic așa, lejer…), dar mai ales pe sistem de stil de a scrie. La urma urmei (că am citit și eu un pic despre autor, știți cum zic), Florin este genetician. Iar când un genetician se apucă să scrie SF, iată că iese o carte foarte interesantă. După cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.Eu am găsit cartea în format ebook la cel mai bun preț pe elefant http://vezidetalii.ro/omnium, iar în hard copy pe libris http://vezidetalii.ro/florinstanciuIar părerea mea despre cărțile pe care le citesc, dacă vă interesează, acilea https://cristianchinabirta.ro/tag/carti/

Publicată de Cristian China Birta pe Sâmbătă, 9 martie 2019
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)