Omnium de Florin Stanciu

Omnium de Florin Stanciu este un SF surprinzător. Nu doar din perspectiva subiectului (faptul că Spinul lui Dumnezeu a distrus Pâmântul este destul de împroșcător, ca să îi zic așa, lejer…), dar mai ales pe sistem de stil de a scrie.

La urma urmei (că am citit și eu un pic despre autor, știți cum zic), Florin este genetician. Iar când un genetician se apucă să scrie SF, iată că iese o carte foarte interesantă.

După cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.

Eu am găsit cartea în format ebook la cel mai bun preț pe elefant, iar în hard copy pe libris.

Iar părerea mea despre cărțile pe care le citesc, dacă vă interesează, acilea.

Omnium de Florin Stanciu este un SF surprinzător. Nu doar din perspectiva subiectului (faptul că Spinul lui Dumnezeu a distrus Pâmântul este destul de împroșcător, ca să îi zic așa, lejer…), dar mai ales pe sistem de stil de a scrie. La urma urmei (că am citit și eu un pic despre autor, știți cum zic), Florin este genetician. Iar când un genetician se apucă să scrie SF, iată că iese o carte foarte interesantă. După cum vă raportez în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.Eu am găsit cartea în format ebook la cel mai bun preț pe elefant http://vezidetalii.ro/omnium, iar în hard copy pe libris http://vezidetalii.ro/florinstanciuIar părerea mea despre cărțile pe care le citesc, dacă vă interesează, acilea https://cristianchinabirta.ro/tag/carti/

Publicată de Cristian China Birta pe Sâmbătă, 9 martie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.