Sub un cer sangeriu de Mark Sullivan

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro
Sub un cer sangeriu de Mark Sullivan (aparută la Editura Trei) este încă o carte din seria despre istoria omului ca bestie față de alți oameni, dar și a unor oameni îngeri față de alți oameni.
 
Este despre cazul real al lui Pino Lella, care în timpul celui de-al doilea război mondial, pe când nu avea încă 18 ani, a ajutat sute de evrei să treacă Alpii din Italia în Elveția, salvându-i de naziști.
 
După care a fost înrolat în armata hitleristă și, ca șofer al unui mare șef nazist, a făcut spionaj pentru rezistența italiană.
 
O carte care te lasă cu un gust dulce-amar. După cum vă spun în acest nou episod din #RaftulLuiChinezu.
 
Dacă vreți să vedeți părerea mea despre cărțile pe care le-am citit, le aveți aici pe toate.
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)