Șaman de Kim Stanley Robinson

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cel mai bun motiv ca să citiți cartea Șaman de Kim Stanley Robinson este că omul chiar s-a căznit la modul serios să reproducă foarte bine lumea oamenilor din urmă cu niște multe mii de ani.

Bine, așa mi se pare mie, că doar nu avem filme pe YouTube de atunci sau ceva de genul. Dar modul în care autorul este atent la tot felul de detalii și la cum forțează uneori anumite pasaje tocmai ca să arate că s-a documentat, astea-s lucruri faine.

Vedeți că este o carte de beletristică. Adică e cu dragoste, cu povești de supraviețuire, cu bătăi între triburi, adică are și un ritm alert.

Și e ușor de citit, doar nu e filosofie, știți cum zic.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)