Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Magazine online românești cu nume simpatice

Magazine online românești este un termen generic, desigur. Dar am vrut să las categoria pe care o analizez (e mult spus, dar ați înțeles ideea) să fie cât mai cuprinzătoare. Ca să încapă toate, cum ar veni.

Ideea este că, de câteva luni, mă joc cu marketingul afiliat. Dar este  joacă serioasă. Adică vreau să înțeleg mai bine cum funcționează. Și cum altcumva poți să înțelegi mai bine un lucru decât făcându-l? Gen.

Așa că, printre picături, fix asta am făcut. Cu rezultate foarte interesante. Poate că o să scriu un articol despre această experiență. Pe sistem de încurajare să facă și alții așa ceva.

Nu pentru că te îmbogățești (deși sunt unii care doar marketing afiliat fac și chiar o duc binișor), ci pentru că, raportat la cât efort depui ca să bagi pe canalele tale niște linkuri către anumite magazine online românești, returnul este chiar ok.

Ei bine, de când îmi tot arunc eu ochii pe cele două platforme de afiliere pe care le folosesc, 2Performant (mai mult) și Profitshare (mai puțin), mi-au căzut ochii pe tot felul de magazine online românești. Unele m-au amuzat. Altele m-au contrariat. Iar din unele nu am înțeles nimic.

Apropo de asta, poate vă interesează să vedeți criteriile după care cumpără românii de pe net.

Așa că, mânat de un fel de atracție cam ciudățică pentru astfel de siteuri (nu mă întrebați de ce, așa funcționez eu din când în când), am făcut un fel de colecție. Adică vede unul, pac îl puneam în listă. Și, în timp, iote ce listă mare s-a adunat.

Este o listă atât de lungă încât am zis că ar trebui să o sparg cumva pe categorii. Ca să fie mai clară treaba. Ceea ce am și făcut. Sper să vă placă.

Oricum, o să vedeți, după ce treceți de etapa de ”ha ha ha” sau de ”WTF?!” o să vă dați seama că sunt unele (dacă nu multe, în cazul unora, zic) magazine online românești de care nu știai și care vă sunt chiar utile.

Chiar v-aș ruga să îmi ziceți în comentarii ce siteuri vi s-au părut utile. Și, dacă mai știți și alte siteuri de e-commerce cu denumire simpatică, spuneți-le. Ca să completez lista, gen.

Situri #DeciCum

Siteuri din a căror denumire nu te prinzi neam ce fac. Adică au legătură cu ceea ce vând cam cum are legătură un pinguin imperial cu profiterolul.

Cu toate acestea, unele sunt chiar o surpriză plăcută pe linie de diversitate de produse sau de usability sau de alte criterii pe care vă las pe voi să le descoperiți.

Recomandare pe sistem fun: înainte de a da click să vedeți despre ce este vorba, încercați să ghiciți ce vinde siteul respectiv. Și apoi calculați în procente cam câte ați ghicit. La pariu că vă iese sub 50%? :D

cleste.ro

silent.ro

ubita.ro

Scufita-Rosie.ro

instinctive.ro

neakaisa.ro

gutuie.ro

mineralium.ro

Siteuri #InYourFace

Am selectat aceste siteuri pe criteriul subiectiv al lui ”mai clar de-atât #Narecum”. Păi, spuneți și voi dacă nu e așa. Adică e atât de clară treaba cu ce fac și cu ce vând încât nu ai nici un dubiu, zic.

magazinuldesah.ro

baterieexterna.ro

scauneonline.ro

oalesitigai.ro

ochelarivintage.com

vibratoaredelux.ro

corturile.ro

vopseadehaine.ro

inbagaj.ro

suportbicicleta.ro

casacuhuse.ro

factureaza.me

Fara-Daunatori.ro

ProErecta.ro

Siteuri #Hmmmm

Adică siteuri care te fac să ridici sprânceana a contradicție. Nu neapărat în sensul rău, desigur. Doar că au în denumirea lor acel ”ceva” care unora place foarte tare, iar pe alții îi enervează la fel de tare. Pe sistem de marketing, adică un semi-risc asumat, zic.

smilecredit.ro

activitati-cadou.ro

visepufoase.ro

cumaivazutlatv.ro

livraricraciun.ro

vicii.net

FengShui4Life.ro

BarzaBoom.ro

Siteuri #CeFainSuna

Nu le mai comentez. Vă uitați direct la denumiri și înțelegeți ce de am ales să dau un astfel de nume acestei categorii. Sper să o faceți, cel puțin…

portofelultau.ro

fabricadetuica.ro

sosetaria.ro

camaramotului.ro

Scutecila.ro

20 comentarii la “Magazine online românești cu nume simpatice

 1. Cristi Răspunde

  haha

 2. Liviu Răspunde

  Sal, de la cate din ele ai cumparat ceva? Poti sa ne spui ce produse ti-au placut?

 3. dan Răspunde

  cumparamisim.ro
  Ghici ce vinde?

 4. Victoria Răspunde

  Inspirel.ro

 5. Lina Răspunde

  Din categoria fashion am vazut câteva simpatice și sugestive:
  http://www.clinicadesutiene.ro/ – ghice ca vand?
  https://safimama.ro/ – haine pentru mămici, gravide, alăptare
  https://bebepufulete.ro/ – nu vând pufuleți, ci tot felul de chestii petru bebei și părinți

 6. bogdan Răspunde

  oaierless.ro :)

 7. ivan liliana Răspunde

  Vizitați și livrezdragoste.ro. Este al S.C Arta nu muşcă și este o societate comerciala administrată cu inteligenta și fantezie de două tinere grozave!

 8. Claudiu Răspunde

  Interesant http://www.ochelari.de /soare /snowboard /ski …. etc :)

 9. Liviu Răspunde

  La categoria #InYourFace: https://www.magazinoutdoor.ro

 10. Anton Răspunde

  http://www.greenarium.ro ghiciți ce vinde?

 11. Maxim Răspunde

  https://www.e-uneltesiscule.ro/ – unelte si scule, bineinteles
  poate nu e la subiect … dar de ce aoro.ro s-a transformat in notino.ro, ambele denumiri fiind departe de obiectul de activitate?

 12. codruta romanta Răspunde

  No, fain! De unele stiam, de unele nu. De comandat\cumparat de pe niciunul… :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.