Câteva filmulețe scurte și explicative despre care-i faza cu bloggingul

Mă uitam în pauza asta competițională numită îndeobște sărbători la filmulețele pe care stimabilii de la Ideas Chat le-au făcut cu mine (apropo, să urmăriți proiectul, mie îmi place maxim, poate le dați și niște recomandări de alte povești cu care să facă materiale). Despre blogging și social media și un pic de antreprenoriat.

Și mi-am dat seama nu că sunt foarte bun la de astea vorbite și filmate (ia să văd care zice că nu-i așa!), pe asta o știam deja, ci că ar trebui nu doar să îmi fac un obicei din a comite astfel de isprăvi video, dar – mai mult – să folosesc așa ceva ca un instrument pentru a propovădui cuvântul 2.0.

Adicătelea – ca să intru direct în cum văd eu aplicată chestiunea, știți că îmi plac lucrurile practice – vin și vă întreb cum vi s-ar părea să organizez o întâlnire cu bloggeri, influenceri, oameni de agenții, oameni din partea brandurilor și a companiilor în care eu să stau în fața lor (mă rog, a voastră, căci vă regăsiți în draci mulți dintre voi în categoriile tocmai enumerate) și să răspund la absolut orice întrebare care le trece prin cap și prin agendă legată de blogging, social media și antreprenoriat?

Și să filmăm totul. După care să facem mici pastiluțe pe fiecare subiect în parte cu care m-ați lovit și la care, desigur, eu v-am răspuns cu o înțelepciune decisivă. Ideea fiind că 1. altfel răspund dacă sunt incitat (sunt o ființă colocvială, mă hrănesc din interacțiunea comunicațională cu ceilalți) 2. aș răspunde la ce vrea lumea să știe despre blogging, social media și antreprenoriat, nu la ce cred eu că ar vrea lumea să știe (nuanța este formidabil de importantă, v-ați prins).

Până vă gândiți voi cum vi se pare ideea unui astfel de eveniment și dacă v-ați dori să participați la așa ceva (gen să îmi fac o listă virtuală cu cei pe care o să îi invit; căci doar pe invitație se va veni, ca să fie clară treaba din start), vă las cu filmulețele pe care le-au făcut cu mine cei de la Ideas Chat. Ca să înțelegeți și mai bine ideea cu filmele-pastiluță pe subiectele de interes pe care voi (mă rog, cei care o să fiți la eveniment) mi le ridicați la fileu.

De ce ești cam tăntălău dacă ți se rupe de social media

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știe un cititor de blog

Ce beneficii poți obține din blog

Cât te costă cu adevărat a fi blogger

Top 3 Presiuni asupra bloggerilor

Care este examenul de bacalaureat pentru un blogger

14 comentarii la “Câteva filmulețe scurte și explicative despre care-i faza cu bloggingul

 1. Vatca Emilia Reply

  o idee super buna

 2. Augustin Reply

  Esti foarte serios cand vorbesti de felia ta.

 3. Ana Reply

  Imi place foarte foarte tare! Punct ochit, punct lovit. Genial obiceiul pe care vrei sa-l creezi. :)

 4. Gina Bradea Reply

  Excelenta idee si da, as veni cu mare drag. Stii sa pui punctul pe i!
  Sa mai faci filmulete, esti bun, ai ce spune si nu esti plictisitor deloc. Asta e un mare atu: chiar spui niste lucruri bune, nu faci parte dintre cei care vorbesc juma* de ora fara sa spuna nimic.

  • Cristian China-Birta Reply

   Mulțam, chiar mă ambiționez să mă duc pe drumul ăsta :D

   • Gina Bradea Reply

    Sa o faci!
    Esti cu adevarat bun si ai ce spune. Am urmarit toate cele 6 filmulete si as mai fi vrut. Am fost la multe seminarii in viata mea si la majoritatea m-am plictisit: multa vorbarie aiurea, nimic concret. Pur si simplu se batea apa-n piua si atat. Tu, in cateva minute, ai spus niste mari adevaruri, de un bun simt absolut. E ceva sa stii sa sintetizezi ideile in cateva fraze si sa stii sa transmiti cu adevarat un mesaj. Tu stapanesti asta foarte bine. Si nu te periez, sezi ghinisor. Nu-ti spun lucruri pe care nu le stii :) Nu numai ca ai reala experienta, dar dai si mai departe din experienta ta, fara jumatati de masura.
    Undeva in aprilie-cell tarziu mai, ma intorc definitiv in Romania.
    Si o sa te urmaresc in continuare. O sa vin sigur daca vei demara astfel de proiecte. Bazeaza-te pe mine.

 5. case de marcat Reply

  foarte cuprinzatoare si structurate clipurile

 6. TmBlog Reply

  cand are loc prima intalnire? :D Vreau si eu sa particip

 7. Camelia Reply

  Aș vrea să îți spun scurt că mi-a plăcut tare mult micuțul tău videoclip intitulat ”Ce beneficii poți obține din blog”. Sunt în totalitate de-acord cu tine, dar unele persoane realizează de la început iar altele mai târziu, depinde foarte mult de cum este omul și cât de bine se cunoaște și se ascultă!

  • Cristian China-Birta Reply

   Mulțam pentru cuvintele faine :) Cât despre ”unele persoane”, aș risca și aș merge pe ”cele mai multe” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.