Flanco Băneasa este, again, spațiu expozițional. Acum pentru lucrările Mădălinei Andronic

Expoziția Poartă către Artă, un proiect Flanco de susținere a tinerilor pictori, graficieni și ilustratori români, continuă în luna martie cu lucrările artistei Mădălina Andronic. Iubitorii de artă contemporană sunt invitați să viziteze, până pe 31 martie, expoziția organizată pe cele două niveluri ale magazinului Flanco Băneasa, din incinta Galeriei Mobexpert.

“Pentru că e luna femeii, ne dorim ca fiecare zi să fie prilej de sărbătoare pentru doamnele care ne trec pragul”, spune Antonela Ciucașu, Director Marketing Flanco Retail. “Am ales, așadar, să continuăm proiectul Poartă către Artă cu o expoziție de poveste, dedicată în special femeilor. Cum ilustrațiile Mădălinei Andronic au ca motiv principal zânele de inspirație folclorică, sperăm ca toate clientele noastre – soții, mame, fiice, prietene – să se regăsească în aceste personaje de basm, să se simtă precum o zână întregul an, dar mai cu seamă în această lună dedicată lor.”

Multe dintre cele 20 de printuri pe pânză, expuse în magazin, sunt ilustrații ale cărții “Praf de zâne” – un proiect de suflet al Mădălinei, fiind primul volum scris, ilustrat, editat și publicat în totalitate de către ea. În 2015, “Praf de zâne” a câștigat ”Premiul carte pentru copii”, în cadrul concursului național “Cele mai frumoase cărți din România”. În total, Mădălina Andronic a publicat șase cărți, nu doar în țară, ci și în Marea Britanie și Statele Unite. „Zâna Zorilor”, „Făt Frumos din Lacrimă” și „Prâslea cel Voinic și merele de aur” sunt doar câteva dintre cărțile ilustrate de către artistă.

Cei care doresc să facă un cadou inedit doamnelor din viețile lor ori pur și simplu să aducă o pată de culoare în propria locuință pot comanda printuri ale lucrărilor, în ediție limitată, direct în magazinul Flanco Băneasa. Fiecare lucrare este însoțită de un QR Code care trimite la website-ul galeriei Colorhood, partenerul Flanco în acest proiect, de unde printurile pot fi comandate online, pe diferite dimensiuni.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.