Flanco a deschis în aprilie trei magazine noi în Maramureș

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Flanco Retail a inaugurat luna trecută trei noi magazine: în Baia Mare, Sighetu Marmației și Vișeu de Sus. Noile magazine se înscriu în planul de expansiune a retailerului, care și-a propus să ajungă la o rețea de 130 de spații până la finalul anului.

”Ne-am propus ca anul acesta să ajungem și în orașele medii și mici din țară, pentru a aduce mai aproape de clienți produsele și serviciile pe care și le doresc și pe care le vor putea testa, oferindu-le o experiență de cumpărare peste așteptări celor care trec pragul magazinelor noastre”, spune Bogdan Dîrjan, Director de Dezvoltare Flanco Retail.

”Luna aprilie a fost ”dedicată” Maramureșului, astfel că am deschis cel de-al doilea magazin din Baia Mare, dar și alte două în apropiere, în Vișeu de Sus și Sighetu Marmației, pentru a răspunde solicitărilor și nevoilor pieței din zonă.”

Clienții celor trei magazine vor beneficia de întreg pachetul de servicii pus la dispoziție de Flanco, de la soluții de finanțare avantajoase și carduri de fidelitate Mereu Flanco, până la livrarea la domiciliu și Garanția All Inclusive.

Flanco a început anul 2016 cu 100 de magazine în țară, cele 14 magazine noi deschise în primele patru luni ale anului depășind numărul de deschideri din întreg 2015. Compania și-a planificat pentru anul acesta investiții de 12 milioane de lei, care să acopere atât extinderea în teritoriu, cât și optimizarea platformelor IT și a website-ului flanco.ro.

flanco

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)