Flanco și SNRB îți dau 4 baterii noi contra 20 de baterii uzate. Plus niște premii

Flanco Retail, în parteneriat cu SNRB (Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor), demarează campania ”Privește partea pozitivă”, menită să încurajeze publicul să aducă în magazine bateriile uzate pentru a fi reciclate. Campania, constând în numeroase cadouri și premii pentru participanți, se va desfășura în toate cele 117 magazine Flanco din țară, în perioada 15 octombrie 2016 – 31 martie 2017.

Pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate în plicurile speciale de colectare amenajate în magazinele Flanco, SNRB va oferi participanților la campanie 4 baterii noi, două tip R3 (AAA) și două tip R6 (AA). De asemenea, pe parcursul campaniei, participanții care știu să răspundă la întrebări legate de colectarea selectivă pot primi premii constând în ghiozdane, acumulatori externi sau cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu. La finalul campaniei, SNRB va organiza o tombolă pentru marele premiu, constând într-o vacanță pentru două persoane într-o destinație eco, pentru ”reîncărcarea bateriilor”.

”Vindem, în fiecare zi, mii de produse electronice care necesită baterii și, de aceea, am considerat că este de datoria noastră să ne implicăm într-o astfel de campanie de informare și conștientizare”, spune Nicoleta Dumitru-Barbu, Marketing Specialist Flanco Retail. ”Bateriile uzate sunt printre deșeurile care necesită o manipulare și o depozitare corespunzătoare, ele nu trebuie aruncate în aceleași locuri cu gunoiul menajer, iar această campanie este contribuția noastră la un mediu mai sănătos și un aer mai curat.”

,,Succesul înregistrat în prima ediție a campaniei Privește Partea Pozitivă, în care am colectat peste 20 de tone de baterii uzate, ne-a determinat să reluăm acest proiect în cadrul căruia oferim posibilitatea cetățenilor să recicleze cu ușurință, în magazinele Flanco, aceste mici bombe ecologice, respectiv bateriile uzate. Prin derularea de astfel de campanii de conștientizare care implică și o recompensare a implicării personale, avem convingerea că vom reuși să contribuim la încurajarea adoptării unui comportament responsabil față de mediu în rândul cât mai multor români”, au declarat reprezentanții Asociației Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB).

campanie-priveste-partea-pozitiva

3 comentarii la “Flanco și SNRB îți dau 4 baterii noi contra 20 de baterii uzate. Plus niște premii

  1. Madalina Răspunde

    Tii…ce inițiativă mișto! Chiar aveam niste baterii uzate si le tot dau de colo colo prin casă. Acum stiu unde le duc. Și o să scriu si pe blig despre asta.

  2. Marius Răspunde

    Se pare ca nu. Am fost azi la Flanco Arad (Kaufland). S-a terminat promotia :(

  3. Tudosa Mihai Răspunde

    Merg saptamana de saptamana la Flanco Suceava si mi se spune acelasi lucru: ”Nu mai avem baterii la schimb”, operatorul zâmbind pe sub mustăți… :( Măcar dacă mă trecea pe o listă sau ceva. În fine, am lăsat bateriile în urna altui magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: