Expoziție de artă modernă în… magazinul Flanco Băneasa

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Expoziția Poartă către Artă, un proiect Flanco de susținere a tinerilor pictori, graficieni și ilustratori români, poate fi vizitată de public în magazinul Flanco Băneasa. Expoziția va fi deschisă de lucrările binecunoscutului artist ilustrator Vali Petridean. Iubitorii de artă modernă vor putea admira, pe cele două niveluri ale magazinului, printuri ale unor lucrări cu recunoaștere internațională ale artistului pentru o perioadă de o lună, după care expoziția Poartă către Artă va găzdui lucrările unui alt artist.


Ia vedeți dacă nu vă face cu ochiul ceva din secțiunea Hobby :D


vizual_poarta_catre_arta”Ne-am dorit să transformăm magazinul Flanco Băneasa într-un spațiu expozițional alternativ, în care să prezentăm publicului lucrări ale unor artiști contemporani care dau valoare României”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”Datorită poziționării magazinului Flanco Băneasa în galeria Mobexpert, publicul care ne trece pragul este preocupat de înfrumusețarea locuinței și iubitor de artă, astfel că sperăm ca expoziția să fie primită cu bucurie. Și, de ce să nu recunosc, mi-aș dori să avem o contribuție la creșterea numărului de lucrări ale unor artiști autohtoni în casele românilor, fie că vorbim de originale sau de printuri în ediție limitată.”

Printre cele 20 de lucrări expuse ca printuri de artă pe pânză se numără și patru ilustrații – Noah, Amish Visiting Holland, Lisa și 1930 – care au fost selectate de publicația Luerzer’s Archive pentru edițiile bienale 200 Best Illustrators Worldwide. Alături de acestea, vor fi expuse lucrări prezente în cărțile ilustrate de Petridean, în formate mari, care-i provoacă pe vizitatori să decodifice simboluri și detalii secrete strecurate de artist în compoziția fiecărei ilustrații.

Cei care se vor îndrăgosti de lucrările artistului sau care vor dori să facă celor dragi un cadou special de sărbători pot comanda printuri în ediție limitată, la diferite dimensiuni, direct din magazin, prin intermediul unui QR Code conectat la website-ul Colorhood, partnerul Flanco în proiect.

Lucrările artistului pot fi admirate până pe 14 ianuarie 2017, în timpul programului de funcționare a magazinului, atât la parter, cât și la etaj.

”Vom pregăti în fiecare lună câte un vernisaj, pentru că ne dorim să susținem cât mai mulți artiști, dar și arta modernă accesibilă publicului larg”, mai spune CEO-ul Flanco.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)