Flanco se pregătește de vânzări de 130 de milioane de lei de Black Friday

Despre cei 6 pași pe care trebuie să îi faceți dacă aveți de gând să cumpărați de la Flanco de Black Friday, v-am spus acilea. Astăzi vin cu informații mai de bani, ca să zic așa, poate vă dau și alte idei, cum ar veni :D

Anul acesta, Flanco Retail organizează cel mai mare eveniment de shopping al anului în perioada 20-22 noiembrie, așteptând vânzări de până la aproximativ 130 de milioane de lei, în creștere cu 33% față de anul precedent.

”Suntem la cea de-a 5-a ediție de Black Friday și avem deja în spate experiența anilor trecuți. Ne-am asigurat din timp stocurile cu peste 400.000 de produse, la care vom avea reduceri de până la 80% din prețul de referință”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”De asemenea, la data de start a campaniei vom ajunge la un număr de 95 de magazine în toată țara, față de 87 câte aveam anul trecut, astfel că ne așteptăm la un număr mai mare de vizitatori, aproximativ 3 milioane de cumpărători în magazine și pe flanco.ro.”

Vineri, pe 20 noiembrie, magazinele Flanco vor începe evenimentul de shopping încă de la ora 7 dimineața. 95% din reperele dedicate promoției de Black Friday sunt produse din stocul de anul acesta.

”Am investit masiv în platforma online și am contractat companiile mari de curierat de pe piață, pentru a oferi clienților noștri un Black Friday peste așteptări”, adaugă Dragoș Sîrbu. ”Ne-am propus ca, în termen de cel mult 7 zile, să livrăm toate produsele comandate de Black Friday.”

În cea de-a 5-a ediție de Black Friday, Flanco le oferă în premieră clienților motive în plus pentru  a-și cumpăra produsele dorite:

Opțiunea de vânzări în 15 rate fără dobândă va contribui și ea, fără îndoială, la vânzările în creștere pe care le preconizăm. De asemenea, pentru clienții noștri fideli, care au carduri de loialitate Flanco, pregătim o supriză: în premieră, ei vor putea beneficia de ofertele noastre speciale de Black Friday din magazine, cu o zi mai devreme, de joi, 19 noiembrie, între orele 10:00-16:00”, mai adaugă CEO-ul Flanco Retail.

În ultima perioadă, rețeaua Flanco s-a mărit cu 3 noi magazine, în Câmpulung, Găești și Râmnicu Vâlcea. Joi, în prag de Black Friday, Flanco va inaugura alte două noi magazine: în Târgu Mureș și în București (zona comercială Băneasa).

Flanco Băneasa va fi nu numai cel mai mare magazin din rețeaua noastră, dar și cel mai modern, un Concept Store cu o abordare și o filosofie diferite, orientate către client. Vom avea spații dedicate relaxării, o zonă pentru evenimente si o zonă dedicată copiilor. Plănuim să organizăm frecvent în magazin evenimente de lansări de produse, de cooking, de hair styling, cursuri și altele. De asemenea, în acest magazin veți găsi și veți putea testa cele mai noi tehnologii, de exemplu dronele”, precizează Sîrbu.

flanco_reduceri_black_friday-738x315

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.