Cum să te pregătești pentru Black Friday la Flanco în 6 pași

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Văd pe refresh.ro niște sfaturi pe care cei de la Flanco le oferă celor care sunt în blockstart, cum ar veni, pentru Black Friday, care va avea loc în zilele de 20, 21 și 22 noiembrie, de vineri până duminică, atât online cât și în magazine, acestea având program prelungit pe toată perioada campaniei.

Vă dau sfaturile colea mai jos, cu mențiunea că nu ar fi rău să stați pe aproape de pagina de facebook Flanco, unde o să se întâmple tot felul de concursuri.

1. Fă-ți cont pe flanco.ro și abonează-te la newsletter pentru a fi informat din timp cu privire la ofertele din campanie.

2. Gândește-te cam ce ți-ai dori, să iți fie mai ușor atunci sa alegi

3. Dacă n-ai fost la fel de rapid și stocul s-a epuizat pe site, mergi în cel mai apropiat magazin Flanco și verifică acolo. Același lucru este valabil și invers.

4. Vezi ce modalitate de plată ai la dispoziție și verifică ofertele financiare. Chiar dacă nu ai toți banii cash poți opta pentru o ofertă de creditare fără dobândă.

5. Dacă îți dorești să mergi într-un magazin Flanco să vezi produsul, fii pe fază pentru că magazinele vor avea program prelungit de funcționare.

6. Uu uita după ce comanzi să beneficiezi de serviciul “Coletul Flanco – tu deschizi, tu decizi”, deschizi coletul și verifici starea produsului.

flanco_reduceri_black_friday-738x315

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum să te pregătești pentru Black Friday la Flanco în 6 pași”

  1. Pingback: Flanco se pregătește de vânzări de 130 de milioane de lei de Black Friday

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)