30.04.2017

La ”Ora Magică” a lui Chinezu de Black Friday de la Flanco, LG G4 32 GB LEATHER black la 1799.9 lei!

Dap, ce vedeți în titlu este adevărat. Să vă explic. Stimabilii de la Flanco (cu care am colaborat excelent cu ocazia #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0) au decis ca de Black Friday să îmi ofere o ”Oră Magică”. Una specială pentru mine, căci sunt simpatic, o leacă de bătaie știu, vorba aia :))

Și, cum ideea mea de bază în ce fac pe acest blog este sharing is caring, această oră magică este una în care voi puteți să beneficiați de o ofertă specială, dacă sunteți interesat să cumpărați cu o reducere magică de-a dreptul un telefon LG G4 32 GB LEATHER black la prețul de doar 1.799.9 lei.

Ca sa faceți o comparație, în mod normal aceste telefon costă 2599.9 lei, în perioada Black Friday va fi la 1899.9 lei, iar în ora magică a lui Chinezu vor fi 5 bucăți la prețul de 1799.9 lei, adică o reducere de mare angajament de 800 lei.

Ca să vă puteți cumpăra telefonul la prețul acesta, trebuie să veniți în magazinul Flanco din Promenada, duminică, 22 noiembrie, între orele 15.00 și 16.00, pentru că doar de acolo puteți să achiziționați cele 5 bucăți la prețul respectiv.

Cum sunt doar 5 telefoane (care se vor vinde ca pâinea caldă, trust me), am zis că, dacă tot ieșiți duminică din casă, cum ar veni, să dau și o bere. Așa, de weekend :D Așa că, pe la 16.00 și un pic, după ce trece ”Ora Magică”, mergem în zona de food și bere din Promenada și vă fac cinste cu o bere. Nu doar celor care o să apuce să cumpere telefoanele, ci celor care îmi fac onoarea să mă citească și să vină duminică la fața locului.

Ca să ne organizăm mai bine, vă dau pe puncte cum vă puteți ”califica” ca să fiți prezenți la berea cu pricina:

  • Duminică, 22 noiembrie, între orele 15.00 și 16.00, ne vedem la magazinul Flanco din Promenada.
  • Cinci dintre voi o să poată cumpăra câte un telefon LG G4 32 GB LEATHER black la prețul de 1.799.9 lei.
  • Pe la 16.00 și un pic mergem și bem berea, pe care o dau eu, desigur.

V-aș ruga să îmi ziceți în comentarii mai jos sau pe mailul cristi.china at gmail.com dacă reușiți să ajungeți. Ca să știu câți bani să îmi virez pe card, nu de alta :))

Niște poze cu telefonul în cauză ca să vă faceți idee de cum arată. Iar dacă vă interesează și alte produse la care Flanco are reduceri de Black Friday, intrați aici ca să vedeți o foto-galerie cu respectivele produse.

Ne vedem duminică!

Ora-magica-472x295

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Care veniți la Social Media Snow Camp, dau o bere de ziua mea :D

Angela Gheorghiu susține un concert în sprijinul victimelor din #Colectiv

Un comentariu

  1. vineri, 20 noiembrie 2015, 09:01

    […] spus ieri despre ”Ora Magică” pe care v-o ofer în cadrul Black Friday de la Flanco. Care înseamnă că, dacă veniți […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *