Expoziția foto „Vietnam, 30 de zile la pas” s-a deschis la F64

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Fotograful Bogdan Comănescu a vizitat Vietnamul, iar acum imaginile sale vor fi prezentate în sala expozițională a magazinului F64, până la începutul lunii iulie. Expoziția intitulată „Vietnam, 30 de zile la pas“ va prezenta fotografii documentare și de călătorie.

Vernisajul expoziției se va desfăsura pe 9 iunie, de la ora 19:00, la sala expozițională F64 din Bulevardul Unirii nr. 45. Fotograful Bogdan Comănescu va fi prezent și le va vorbi participanților despre călătoria sa într-unul dintre cele mai fascinante locuri din Asia, dar și despre interacțiunea sa cu oamenii locului.

„Fac ceea ce fac astăzi, fotografiez, deoarece îmi plac poveștile adevărate, îmi place să descopăr universuri tradiționale. De când am început să cochetez cu fotografia, am considerat că o fac în primul rând pentru ceea ce trăiesc atunci, acolo, și apoi pentru rezultatul obținut. Am observat însă, de-a lungul călătoriilor mele și imaginilor pe care le-am surprins cu mintea și camera foto, că fără suflet, fără trăiri, fotografiile pot fi excepționale, dar nu aduc împlinire și acea bucurie pentru ceea ce faci.

Multe din fotografiile mele reprezintă și experiențele pe care le-am trăit eu, experiențe care devin fragmente de neprețuit din viața mea. Îmi place mult să călătoresc, nu doar pentru arhitectura și monumentele sau clima diferită a locurilor, ci și pentru oamenii de diferite culturi, care dau un plus valoare fiecărui loc în parte“, a declarat Bogdan Comănescu.

Prin intermediul expoziției găzduite de F64, iubitorii de fotografie sunt invitați să descopere povești dintr-o lume străină multora. De la meleagurile îndepărtate din Vietnam la tradițiile minorităților și micilor comunități rurale și până la frânturi de viață din munții Vietnamului de Nord, fotografiile acestea sunt, deopotrivă, „cutii“ documentare, cât și instantanee cuceritoare ale unei lumi fascinante.

P. S. Evenimentul este disponibil pe Facebook, iar mai multe detalii pot fi descoperite pe blogul F64.

vietnam
Bogdan Comănescu
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)