D-ale fotografiei clasice la F64. Atelier de developare manuală

Numai lucruri frumoase se întâmplă la F64, iar cel din data de 16 mai este unul dintre ele.

Astfel, pasionații fotografiei clasice, vor avea ocazia să participe la un atelier de developare manuală fără cameră obscură, îndrumați de Horia Petrașcu, profesor de  Artă Fotografică la Școala Populară de Arte Brașov. Atelierul se va ține pe data de 16 mai, între orele 10.00 și 17.00.

Foto_atelier developare manuala

Cei care vor veni să descopere tehnicile, farmecul și secretele fotografiei analog vor învăța cum să utilizeze un aparat pe film, cum își pot developa filmele realizate și ce unelte sunt necesare pentru un astfel de proces. Și pentru că teoria este bună, dar practica e cea care te învață, cursanții vor aplica ceea ce au învățat și vor vedea cum dintr-un negativ de câțiva centimetri imaginile prind viață.

Pentru atelierul de developare manuală sunt 12 locuri disponibile, iar costul este de 170 de lei. Cursanții vor avea sac pentru developat, tanc pentru developare, soluții, vor învăța cum se fixează și curăță un film și cum se stochează filmul odată developat. Atelierul se va desfășura la sediul F64 din Strada Bucovina nr. 2B, vizavi de intrarea stadionului Arena Națională, iar cei interesați se pot înscrie online prin adresa de mail: seminarii@f64studio.ro și au mai multe detalii disponibile pe site-ul F64.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)