Învățăceii școlii lui Adi Hadean se pregătesc de absolvire

Școala de Bucătari, primul proiect desfășurat de Asociația Adi Hădean, a început pe 19 octombrie 2015, dând ocazia unui număr de 10 tineri, absolvenți de liceu, să urmeze un stagiu de pregătire de un an de zile.

Stagiul a cuprins, pe lângă cursurile de teorie, care s-au derulat pe parcursul a 14 săptămâni (octombrie 2015 – februarie 2016), și ore de practică desfășurate în perioada martie – iunie 2016, în bucătăriile a șase restaurante din Cluj-Napoca: Artizan Pizza, Baracca, Camino, Irish&Music Pub, Livada și Rod.

Cursanții urmează stagiul de practică la toate restaurantele colaboratoare prin rotație, câte 2 săptămâni. Astfel, la finalul stagiului, fiecare dintre cursanți va reuși să ajungă cel puțin o dată în bucătăria fiecărui restaurant implicat în proiect. Orele de practică se derulează conform programului stabilit cu fiecare bucătar șef, de luni până vineri, minim șase ore pe zi.

Partea faină pentru viitor absolvenți ai Școlii de Bucătari este că majoritatea au fost solicitați de restaurantele unde și-au desfășurat practica să-și continue stagiul și pe perioada verii, deci prima ediție a acestui proiect se termină cu succes, ca să zic așa. :D

adi hadean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: