Da’ cum ar fi sa scrieti voi cum a fost la Social Media Summit?

Faza e in felul următor: în momentul în care încerc să scriu această postare sunt încă la Cluj Napoca, la Adi Hădean în casă, amândoi cu laptopurile în mână și amândoi povestind discuții, că no, ne vedem cam rar așa că băgam la greu când ne vedem :D Deci, în loc să ne facem treaba de bloggeri și să prestăm corespunzător, noi o ardem în povești bloggerești :))

Mai puneți la socoteală faptul că trebe să și merge în oraș să ne mai întâlnim cu unii alții, bașca faptul că mai am o grămadă de mailuri la care trebe să răspund, că nu e frumos să țin lumea pe hold atâta vreme :D, și aveți tabloul unei dimineți geroase de grabă 2.0 :D

Așa că, pentru că un subiect atât de generos ca și Social Media Summit de la Cluj Napoca nu poate fi abordat pe fugă, vă invit să ziceți voi, cu cuvintele voastre :D, cum vi s-a părut evenimentul și, firește, partyul de după :D Adică să încercăm și să facem o figură frumoasă participativă, ca să zic așa :D, dar să ne și distrăm, că doar aia e fain :))

Io o să scriu despre ispravă pe îndelete când ajung în București. Ca să și las impresiile să se așeze. Și bere să se disipeze :))))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Da’ cum ar fi sa scrieti voi cum a fost la Social Media Summit?”

  1. Din punctul meu de vedere chiar a fost fain si mi-au placut prezentarile voastre :D Bine, a fost tare ciudata senzatia :)) sa vad prezentarile unor oameni pe care doar i-am citit (dar a fost misto). Mai tare era cand povesteam cu un twitterist din Cluj si ziceam: aaaa, uita-l pe x, pe y, pe z…si aia de langa noi erau: wtf? :))
    A fost misto, chiar daca la www party nu am stat foarte mult si chiar daca nu am ajuns la intalnirea cu Manafu de la BT (din cauza ca trebuia sa fiu in alta parte). Felicitari…si…va mai asteptam :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.