#24centimetri + Adi Hădean = carte fără rețete :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cei care îmi faceți onoarea să stați cu ochiul 2.0 pe ce fac eu (motiv pentru care vă mulțumesc la modul corespunzător), știți că am făcut un mic filmuleț, în care a răspuns întrebării stimabilului Adi Hădean cum că ce înseamnă pentru mine #24centimetri. Aveți filmul mai jos. Nu că ar fi greu să ghiciți cu ce am exemplificat: cu bere, desigur :))

Ei bine, toată campania asta de teasing (căci asta a fost, firește) a fost pentru prima lui carte fără rețete. Pe care, dacă o comandați până pe 11 septembrie (costă 29 de lei), o primiți cu autograful autorului. Ceea ce eu, desigur, tocmai am făcut :)

Ce o să găsiți în carte, vă spune chiar Adi Hădean:

carte adi hadeanE o carte pe care am scris-o în trei luni, noapte, după ce-mi încheiam activitățile zilnice, o carte scrisă în avion ori așteptând în câte un aeroport, o carte scrisă mai degrabă de inimă decât de minte. E o carte despre evoluție, evoluția mea ca om și ca bucătar. E despre aventura mea cu mâncarea și despre aventurile mele cu viața. E despre bunicii mei care găteau minunat, despre părinții mei care mi-au fost primii profesori, despre profesorii mei care nu mi-au fost profesori, despre cum e să muncești în bucătărie zi-lumină, zi după zi, despre cum e să fii la Masterchef și să nu mai fii la Masterchef, despre arsuri și tăieturi, despre mâncarea mizerabilă pe care am făcut-o, dar și despre cea delicioasă. E o carte contondentă pe alocuri, dar până la urmă așa s-au petrecut lucrurile, uneori contondent, uneori dimpotrivă”.

Eu zic că merită să o aveți în bibliotecă. Să nu ziceți că nu v-am zis :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “#24centimetri + Adi Hădean = carte fără rețete :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)