Cum să eviți să nu ai unul din cele 60% dintre restaurante care dau faliment în primul an

Chef Patrizia Paglieri, chef Foa și chef Adi Hădean se reunesc în această toamnă în cadrul unui eveniment dedicat celor care doresc să-și deschidă o afacere în domeniul culinar. ”Cook your own business” este un eveniment organizat de Asociația Adi Hădean și se va desfășura în perioada 27 – 28 octombrie, la Hotel New Montana, Sinaia.

”Cook Your Own Business” își propune să împărtășească din experiența celor care lucrează în domeniu, care au un business în această zonă sau care, pur și simplu, și-au interesectat drumul cu lumea gastronomiei, pentru a-i ajuta pe cei care vor să deschidă o afacere în acest domeniu să reușească. Conferința va avea o formă interactivă și își propune să genereze un dialog constructiv între participanți și vorbitorii invitați și va acoperi teme legate de alcătuirea meniurilor, echilibrul dintre cerere și ofertă, aspecte financiare și legislative.

”60% dintre afacerile cu mâncare americane dau faliment în primul an și 80% în primii 5 ani, conform unor studii americane. Mă aștept ca situația în România să fie la fel, dacă nu chiar mai tragică. Am adunat suficientă experiență în domeniul gastronomic cât să simt că pot împărtăși și cu alții, așa că am lansat Cook Your Own Business pentru cei care fac o afacere cu mâncare din pasiune și respect pentru clienții lor și care își doresc să o susțină pe termen lung, într-un domeniu atât de competitiv cum este cel al ospitalității”, a declarat Chef Adi Hădean.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să învețe din experiența unor oameni care activează în domeniu, sau în domenii conexe și care pot oferi consultanță și soluții concrete pentru problemele curente ale unui business culinar.

Programul proiectului este structurat în patru direcții de dezbatere: Start-up – Cum și de unde începi, PR&Marketing – Cum te prezinți și cum comunici? Cadru legislativ – despre birocrație, acte, legi și alte aspecte juridice, Cooking Business – despre industrie, online, televiziune, entertainment și alte insight-uri.

Alături de chef Patrizia Paglieri, chef Foa și chef Adrian Hădean, speakeri în cadrul ”Cook your own busines” vor fi: Cristian Tudor, fondator Microgreens România, Dan Isai, fondator și CEO Salad Box, Andrei Bogdan Zaharescu, Managing Partner Vivo – Fusion Food Bar, Camelia Iusco, avocat Codrean, Iusco și Jucan, Valeriu Steriu, vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaților, Cecilia Ianachis, manager Fiscal Consulting, Laura Opriș, Managing Partner CommunicationON, Sonia Nechifor, Managing Partner CommunicationON, Cristiana Andrei, General Manager Adi Hădean Projects.

Mai multe detalii despre speakeri, program, dar și înscrieri, pot fi găsite pe pagina evenimentului.

macheta-cook-your-business-speakeri

Despre Asociația “Adi Hădean”

Asociația Adi Hădean a fost înființată în ianuarie 2015 cu scopul principal de a promova proiecte care aduc în prim plan bucătăria românească, precum și diverse acțiuni din domeniul culinar și social.
Asociația este un proiect important al lui Adi Hădean, de numele căruia se leagă o serie de alte proiecte, cu impact în viața comunității și evenimente pe care le-a susținut și promovat de-a lungul timpului: de la proiecte umanitare sau acțiuni de implicare în cazuri sociale cu care rezonează (prânzul gătit la finalul lui 2014 pentru 100 de pensionari bucureșteni), la acțiuni menite să atenționeze asupra unor aspecte de nutriție și alimentație pentru copiii din grădinițe (Farfurii curate desfășurat în grădinițele din Cluj-Napoca) sau proiecte menite să sublinieze importanța preparatelor autentice românești (Taste of Romania).

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum să eviți să nu ai unul din cele 60% dintre restaurante care dau faliment în primul an”

  1. Multumita lui chef Patrizia am petrecut o seara incantatoare de Valentine’s day impreuna cu sotia… din fericire avem 3 WC-uri in casa astfel incat am putut sa tinem noi 2 ocupate cateva ore si sa ramana si pentru copii sa faca un pisu daca ii apuca.
    Deci, da, tocmai ea trebuie sa va invete ce si cum cu gateala…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.