Samsung Developer Conference din San Francisco așteaptă dezvoltatori din România

Samsung Developer Conference este unul dintre cele mai mari evenimente din lume pentru dezvoltatori și cel mai important eveniment pentru comunitatea dezvoltatorilor Samsung.

Dezvoltatorii și studiourile de gaming din România sunt așteptați anul acesta la SDC – Samsung Developer Conference. Evenimentul va aduna peste 5.000 de participanți: dezvoltatori și antreprenori inovatori din domeniul tehnologiei mobile. Reprezentanți de la companii de marcă începând cu Samsung, Google, Intel, Cisco SmartThings, IBM Watson șamd. vor prezenta cele mai noi trend-uri și inovații în materie de aplicații pentru dispozitivele inteligente.

Printre cei peste 100 de speakeri de la conferință, se numără Genevieve Bell, vice-președinte al Intel Corporate Strategy Office, John Pleasants, vice-președinte executiv Samsung Media Solutions Center America, Pranav Mistry vice-președinte global al Samsung și românul Mihai Pohonțu, vice-președinte Emerging Platforms al Samsung (fost vice-președinte și general manager al Central Development Services de la Electronic Arts, fost vice-președinte Game Operations la The Walt Disney Company Inc.)

*Tema conferinței de anul acesta, care va avea loc la Centrul Moscone West din San Francisco, va fi – Connecting the future everywhere you look.

Mai multe despre programul conferinței pot fi descoperite aici.

samsung developer conference

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.