Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Link Twin, un joc românesc, se va lansa în toamnă

Jocul românesc Link Twin, prezentat în premieră la începutul verii în cadrul East European Comic Con și Romanian Design Week, este disponibil pe smartphone-urile Samsung, prin platforma Made for Samsung.

Link Twin este un joc de puzzle și strategie în centrul căruia se află doi gemeni adorabili, Tom și Illy, plecați în căutarea părinților lor. Printr-un gameplay minimalist, jucătorul are ca scop poziționarea celor doi gemeni concomitent într-un nivel, astfel încât fiecare dintre ei să corespundă uneia dintre ieșirile din nivelul respectiv. Pe măsură ce utilizatorul înaintează în joc, de-a lungul celor 200 de niveluri, va descoperi noi tehnici și soluții logice pentru a finaliza fiecare puzzle, jocul devenind astfel mai complex cu fiecare capitol.

Carbon, primul incubator din Romania care are ca scop sa dezvolte antreprenoriatul din zona de gaming si publisher-ul jocului Link Twin a hotărât ca acesta să fie lansat în prima fază, exclusiv, pe platforma Made for Samsung.

„Am decis să lansăm Link Twin în exclusivitate pe Made for Samsung pentru că este deja o platformă extraordinară de promovare a conținutului de calitate, dar și pentru beneficiile care vin în urma acestui parteneriat: suport tehnic pentru joc și o promovare care să asigure atingerea unui număr cât mai mare de utilizatori care să joace Link Twin,” a precizat Cătălin Butnariu, General Manager în cadrul Carbon.

P. S. Jocul va fi disponibil începând cu 26 septembrie 2016 pentru utilizatorii platformelor Android, iOS și Microsoft.

link twin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.