Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Să învățăm 2.0 împreună: Am scris bine despre RoNewMedia?

Întâi să vă spun ce am de spus. Adică faptul că între 16-18 mai 2012 o să se întâmple RoNewMedia la București. Care înseamnă 35 de speakeri din 15 țări, timp de trei zile, cu vreo 2500 particianți și cu participarea companiilor pe care le vedeți în taguri. Căci, apropo de ce vă întreb în titlu, unul din lucrurile despre care aș vrea să discutăm sunt tagurile. Vă recomand să citiți și comunicatul oficial, că acolo găsiți mai pe larg ce și cum.

Multă lume îmi zice că nu mă pricep de nici o culoare să scriu pe blog, acilea la mine, pentru SEO. Și îmi tot aduc argumente. Cam 98,9967% dintre cei care îmi spun chestii de astea rămân blocați când le spun că eu nu numai că nu scriu pentru SEO, dar că uneori bag niște dume anti-SEO. Explicațiile pentru ciudata mea apetență sunt multe, dar io prefer să v-o spun doar pe aia mare și lată: îmi place comunitatea pe care o am acum și nivelul, ca să zic așa, la care sunt, pe care, ambele, le pot gestiona onorabil. Orice creștere în orice în acest moment ar fi nașpa pentru mine, căci ar dilua, din toate punctele de vedere, ceea ce fac. Sunteți liberi să credeți sau nu ce zic, treaba voastră, cum e și treaba mea să îmi văd de treaba mea cum cred de cuviință :D

Acestea fiind spuse, uitați-vă dacă măcar cu această postare am scris bine pentru SEO. Și să îmi ziceți dacă am scris bine, ce ar mai trebui să fac și de astea. Bine, discuția este punctuală și teroretică, dacă vreți. Cu gândul că măcar alții o să învețe, căci de la mine nu aveți ce cere :D

3 comentarii la “Să învățăm 2.0 împreună: Am scris bine despre RoNewMedia?

  1. Valentin Palconi Reply

    Vad ca ai bagat taguri pentru toate lumea. Banuiesc ca ai si un plugin pentru SEO. Sper ca ai bagat si acolo toate aceste taguri si ai facut o descriere frumoasa pentru google in acele campuri.

  2. Alin Vlad Reply

    Stii care ar fi culmea anti-SEO in cazul tau? Sa dai remove la All in One SEO Pack din lista de plugin-uri :)

  3. Fumatorul Vesel Reply

    Eu zic ca Seo se hraneste mai mult din parerea publicului decat din multitudinea de plug-ns :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.