Faină tare lansarea Caravanei Trends of Tomorrow a celor de la Samsung :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Înainte de alte detalii, trebuie să vedeți acest clip:

Și-acum, urmează informațiile. Direct de la sursă. :D

Samsung Electronics România continuă pentru cel de-al cincilea an consecutiv programul educațional „Trends of Tomorrow”. Cel puțin  6.500 de tineri se vor alătura în acest an celor peste 25.000 care au participat în ultimii ani în caravana “Trends of Tomorrow”. Aceștia vor avea ocazia să își descopere vocația, să afle care este meseria care li se potrivește, ce studii trebuie să urmeze pentru a dezvolta o carieră în direcția dorită și alte informații importante despre jobul ales. Toate acestea prin intermediul aplicației #TomorrowMe, dezvoltată de Samsung Electronics România, cu informații relevante despre piața muncii locală. Aplicația este disponibilă în Galaxy App și în Google Play. O variantă desktop, un site cu aceleași funcționalități ca ale aplicației, va fi de asemenea disponibilă.

Aplicația #TomorrowMe este integrată cu programele educaționale actuale și cu cerințele actuale din piața muncii. Aplicația pune la dispoziția elevilor de liceu și nu numai un test rapid prin care își pot descoperi vocația. Apoi, în funcție de profilul lor vocațional, utilizatorii primesc sugestii de job-uri actuale, dar și informații despre ce studii trebuie să urmeze și care sunt etapele carierei alese.

La baza aplicației vocaționale stau cele șase tipologii Holland, care împart utilizatorii în 6  profiluri – realist, investigativ, artistic, social, antreprenorial și pragmatic.

Melania Medeleanu (fondator MagiCAMP) este reprezentanta profilului social, Victor Armășelu (Head of CE Division, Samsung Electronics) îi inspira pe cei pragmatici, Cristina Laslo (căpitanul echipei de handbal de junioare a României, câștigătoare a medaliei de aur la Campionatul Mondial din Macedonia) reprezintă profilul realist, Cristina Constantinescu (cercetător al Muzeului de Istorie Naturală Grigore Antipa) le vorbește investigativilor,  Sergiu Biriș (antreprenor, Co-Founder & CEO Zonga) se adresează antreprenorilor, iar cei cu înclinații artistice îl pot descoperi pe Deliric, unul dintre artiștii lor preferați, într-o ipostază inedită: aceea de mentor.

P. S. Să nu mă înjurați dacă vă rămâne melodia de pe fundal în minte, nu-i vina mea. :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Faină tare lansarea Caravanei Trends of Tomorrow a celor de la Samsung :D”

  1. Pingback: Foarte tare cum a ales Samsung să le vorbească elevilor despre carieră | Cristian Florea

  2. Pingback: Tineri timișoreni, Deliric vrea să vă trimită în viitor ca pe niște meseriași!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)