Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Sprijina.ro, 140.000 de euro atrași în 8 luni

Tot mai mulți români aleg să se implice în susţinerea proiectelor cu impact asupra comunității. Unul dintre ele este Sprijina.ro, despre care vă tot povestesc pe blog, încă de când s-a lansat. Platforma de crowdfunding a crescut frumos în mai puțin de un an și cifrele o dovedesc:

Astfel, cele 140 de inițiative înscrise pe Sprijina.ro au primit finanțare totală în valoare de peste 140.000 de euro, în opt luni de la lansarea platformei de crowdfunding.

De la lansarea Sprijina.ro, în iulie 2015, până în prezent, platforma a avut 400.000 de vizitatori unici, 7.000 de suținători, care au contribuit, în medie, cu fonduri de 100 lei pentru proiectele înscrise pe platformă. Valoarea fondurilor atrase pe Sprijina.ro a accelerat puternic în ultimele două luni, crescând cu peste 50% față de cea înregistrată în intervalul iulie 2015 – ianuarie 2016.

Unul dintre proiectele cu impact puternic în rândul susținătorilor vizează realizarea unui centru multifuncţional de recuperare şi terapie pentru persoanele cu dizabilităţi. Acesta a stabilit un record de finanțare, atrăgând fonduri în valoare de peste 11.500 de euro în prima zi pe Sprijina.ro.

Printre cele mai populare proiecte active pe Sprijina.ro se numără și Sprijină România Unită, inițiat de Partidul România Unită, formațiune independentă condusă de deputatul Bogdan Diaconu. Prin intermediul platformei de crowdfunding, Asociația ”Demos” și-a propus să strângă 1 milion de lei, sumă necesară pentru finanțarea Partidului România Unită în campania electorală pentru alegerile locale. Până în prezent, inițiativa a atras finanțări în valoare de aproape 1.500 de lei, în cinci zile de la prezența pe platformă, și va mai fi activă încă 40 de zile.

sprijina.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.