Cât de faine sunt cursurile acestea de robotică pentru copii…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Academia de Robotică se numește minunatul proiect de care am dat pe sprijina.ro, menit să îi învețe pe copii principiile de bază ale roboticii. Și să nu-mi spuneți că ai dumneavoastră puști nu ar fi încântați să înțeleagă cum se construiesc roboții, că nu vă cred. Mai ales că absolvenții mândri ai acestei școli vor avea cunoștințele necesare să își programeze propriul robot, așa cum și-l imaginează.

Altă parte frumoasă a proiectului, este că elevii cu media generală 10 beneficiază de gratuitate la înscriere, iar pentru cei mai reticenți din fire, există și varianta de a participa la un curs demonstrativ, tot gratuit, bineînțeles.

P. S. Detalii despre înscrieri, module și cursuri aici.

https://www.youtube.com/watch?v=tJvdcn6-Zl0

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)