Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Finanțare în 24 de ore pe Sprijina.ro pentru un proiect sportiv

Cât de tare e asta! Oare cum o fi să te înscrii pe o plaformă de crowdfunding, cum este sprijina.ro, să te aștepți să strângi suma dorită pentru proiectul tău într-o lună și să o primești în aproximativ 24 de ore?

Habar n-am, dar puteți să îi întrebați pe cei care fac parte din Asociația Club Sportiv Gladiators din Baia Mare. Sau pe Andrei Babocsi, inițiatorul proiectului, care ia uitați ce își propune să facă:

Andrei Babocsi, președintele Academiei Gladiators, și-a propus să strângă suma de 3.500 de lei, pentru a promova mișcarea fizică, după programul de lucru, în special în rândul persoanelor care petrec mult timp la birou și sunt expuse unui stil de viață sedentar. Proiectul include o sesiune de pregătire, prin intermediul căreia oamenii își vor putea reface tonusul muscular, vor fi mai sănătoși și vor avea un randament mult mai bun la locul de muncă.

Repet, foarte tare!

Cât despre Sprijina.ro, noi am mai scris, dacă aveți nelămuriri, puteți să recapitulați aici. Sau să intrați direct pe site pentru a vedea și restul proiectelor care așteaptă finanțare.

sprijina.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.