24.07.2017

Ați auzit? Avem o nouă platformă de crowdfunding: Sprijina.ro

Am aruncat un ochi pe sprijină.ro și e de bine, să știți. Dacă sunteți genul de persoane care se răsucesc noaptea pe toate părțile pentru că se gândesc la proiecte pe care ar vrea să le pună în practică, sprijina.ro este exact ce aveți nevoie:

Românii cu iniţiativă, spirit civic şi antreprenorial, atât persoane fizice, cât şi organizaţii non-guvernamentale, fundaţii corporate sau companii, dornice să se implice în promovarea şi susţinerea financiară a unor proiecte cu impact asupra comunităţii, au la dipoziţie platforma Sprijina.ro, care îşi propune să devină, în mai puţin de 1 an, cea mai mare comunitate online dedicată cauzelor şi proiectelor excepţionale dezvoltate de români.

Sprijina.ro este un proiect 100% românesc, dezvoltat de o echipă de antreprenori şi specialişti cu expertiză în online, web developement, promovare şi fundraising. Obiectivul platformei este de a introduce pe piaţa locală un nou concept de crowdfunding/strângere de fonduri, care să acopere o arie cât mai largă de cauze şi proiecte.

Sprijina.ro acoperă, în prezent, 28 de categorii de cauze/proiecte, de la antreprenoriat, la educaţie, cultură, sport, mediu sau călătorii. Platforma este dedicată atât iniţiatorilor cauzelor, care beneficiază de consultanţa şi know how-ul echipei Sprijina.ro în construirea, publicarea şi promovarea proiectului, cât şi celor care doresc să susţină financiar şi moral cauzele sau proiectele de interes.

Potrivit fondatorilor platformei, aceasta poate fi utilizată, în calitate de iniţiator, de către orice persoană juridică, ONG sau persoană fizică, cu condiţia să aibă naţionalitate română, vârsta de peste 18 ani şi idei demne de aplicat. În ceea ce priveşte susţinătorii, aceştia pot fi persoane fizice, companii sau organizaţii non-profit, din orice colţ al lumii.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Copilul și tehnologia. Cum o fi mai bine? Specialiștii de la Helen Doron English vin cu sfaturi

Au început înscrierile la Webstock 2015

3 comentarii

 1. duminică, 26 iulie 2015, 20:22

  Ia să vedem!

  Răspunde
 2. duminică, 26 iulie 2015, 20:39

  […] Cristian China Birta ne dă o veste bună: Avem o nouă platformă de crowdfunding – Sprijina.ro […]

  Răspunde
 3. joi, 13 august 2015, 12:51

  […] spus despre Sprijină.ro nu cu mult timp în urmă și mă bucur să dau de veste astăzi  că „Herman – Omul din […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *