Ați auzit? Avem o nouă platformă de crowdfunding: Sprijina.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am aruncat un ochi pe sprijină.ro și e de bine, să știți. Dacă sunteți genul de persoane care se răsucesc noaptea pe toate părțile pentru că se gândesc la proiecte pe care ar vrea să le pună în practică, sprijina.ro este exact ce aveți nevoie:

Românii cu iniţiativă, spirit civic şi antreprenorial, atât persoane fizice, cât şi organizaţii non-guvernamentale, fundaţii corporate sau companii, dornice să se implice în promovarea şi susţinerea financiară a unor proiecte cu impact asupra comunităţii, au la dipoziţie platforma Sprijina.ro, care îşi propune să devină, în mai puţin de 1 an, cea mai mare comunitate online dedicată cauzelor şi proiectelor excepţionale dezvoltate de români.

Sprijina.ro este un proiect 100% românesc, dezvoltat de o echipă de antreprenori şi specialişti cu expertiză în online, web developement, promovare şi fundraising. Obiectivul platformei este de a introduce pe piaţa locală un nou concept de crowdfunding/strângere de fonduri, care să acopere o arie cât mai largă de cauze şi proiecte.

Sprijina.ro acoperă, în prezent, 28 de categorii de cauze/proiecte, de la antreprenoriat, la educaţie, cultură, sport, mediu sau călătorii. Platforma este dedicată atât iniţiatorilor cauzelor, care beneficiază de consultanţa şi know how-ul echipei Sprijina.ro în construirea, publicarea şi promovarea proiectului, cât şi celor care doresc să susţină financiar şi moral cauzele sau proiectele de interes.

Potrivit fondatorilor platformei, aceasta poate fi utilizată, în calitate de iniţiator, de către orice persoană juridică, ONG sau persoană fizică, cu condiţia să aibă naţionalitate română, vârsta de peste 18 ani şi idei demne de aplicat. În ceea ce priveşte susţinătorii, aceştia pot fi persoane fizice, companii sau organizaţii non-profit, din orice colţ al lumii.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ați auzit? Avem o nouă platformă de crowdfunding: Sprijina.ro”

  1. Pingback: Articole pe care vi le recomand 26 iulie 2015

  2. Pingback: Pe Sprijină.ro s-a finanțat „Herman - Omul din spatele terorii”, cu Ion Caramitru în rol principal - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)