Bravo, Teo Milea! ”Open Minds” este 2015 „Classical” Album of the Year în topul SoloPiano.com!

Încă de când am făcut interviul cu Teo Milea, am simțit acea scânteie între noi. Știți voi, faza aia pe care nu ți-o poți explica, dar știi că ți-e drag omul care stă în fața ta și că ți-ai bea berea oricând, cu drag, împreună cu el :) M-am întristat un pic atunci când el a decis să se mute în Canada, pentru că a pus un ocean între noi, ca să o dau în poezii de astea reșapate :)) Dar, tot atunci, am zis așa: ”Sper din tot sufletul să găsești acolo ce cauți. Și să găsești ceea ce meriți. Și să te bucuri de ceee ce meriți. Pentru că doar atunci știi că o meriți cu adevărat”. Iar Teo se pare că a găsit. Tot din ce i-am urat eu.

Când am văzut că albumul său ”Open Minds” a fost desemnat 2015 „Classical” Album of the Year în topul celor de la SoloPiano.com, aproape că mi-a dat o lacrimă. Din două motive. Primul pentru că vorbim despre Teo Milea, care merită să i se întâmple lucruri bune. Al doilea pentru că un român reușește să ducă un pic de Românie frumoasă în lumea selectă a muzicii clasice de peste ocean, iar aceasta, dragilor, însemnă imens pentru noi, ca popor :)

Bravo, măh Teo, bravo! Sunt groaznic de mândru de tine, atât pot să îți spun. Ia-le premiile, încântă-le sufletul și nu uita de noi, cei de acasă, care ne gândim la tine cu mare, mare drag și ne bucurăm de fiecare bucurie care ți se întâmplă :)

teo milea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: