Bravo, Teo Milea! ”Open Minds” este 2015 „Classical” Album of the Year în topul SoloPiano.com!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Încă de când am făcut interviul cu Teo Milea, am simțit acea scânteie între noi. Știți voi, faza aia pe care nu ți-o poți explica, dar știi că ți-e drag omul care stă în fața ta și că ți-ai bea berea oricând, cu drag, împreună cu el :) M-am întristat un pic atunci când el a decis să se mute în Canada, pentru că a pus un ocean între noi, ca să o dau în poezii de astea reșapate :)) Dar, tot atunci, am zis așa: ”Sper din tot sufletul să găsești acolo ce cauți. Și să găsești ceea ce meriți. Și să te bucuri de ceee ce meriți. Pentru că doar atunci știi că o meriți cu adevărat”. Iar Teo se pare că a găsit. Tot din ce i-am urat eu.

Când am văzut că albumul său ”Open Minds” a fost desemnat 2015 „Classical” Album of the Year în topul celor de la SoloPiano.com, aproape că mi-a dat o lacrimă. Din două motive. Primul pentru că vorbim despre Teo Milea, care merită să i se întâmple lucruri bune. Al doilea pentru că un român reușește să ducă un pic de Românie frumoasă în lumea selectă a muzicii clasice de peste ocean, iar aceasta, dragilor, însemnă imens pentru noi, ca popor :)

Bravo, măh Teo, bravo! Sunt groaznic de mândru de tine, atât pot să îți spun. Ia-le premiile, încântă-le sufletul și nu uita de noi, cei de acasă, care ne gândim la tine cu mare, mare drag și ne bucurăm de fiecare bucurie care ți se întâmplă :)

teo milea

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)