În sfârşit o să îl văd şi eu live pe Teo Milea. Ceea ce vă doresc şi vouă :)

Există muzică şi muzică. Aşa cum există oameni şi oameni. Dar şi de aia e fain în viaţă :) Şi, cum eu sunt un anumit tip de om şi cum ascult un anumit tip de muzică, există din când în când un fel de pupăciune perfectă între ce are nevoie coraconul meu muzical în anumite momente şi muzica pe care o întâlnesc fix când trebe.

Cam aşa mi s-a întâmplat şi cu Teo Milea. Care m-a cucerit, muzical vorbind, din prima. După aia, că aşa a vrut ea, soarta, l-am şi cunoscut. Şi mi-a plăcut şi mai tare de el. Doar că, deşi îl ascult cu o periodicitate demnă de o cauză mai bună (:D), nu am reuşit niciodată să îl văd (şi aud, desigur) live. Cam enervantă fază, ştiu…

Dar uite că vine data de 16 noiembrie, când Teo vine în Bucureşti, la Godot. Nu ca să bea bere (deşi, între noi fie vorba, o să se întâmple şi asta :D), ci să cânte. Aşa cum ştie el.

Vă recomand masiv să veniţi la concert. Căci eu voi fi acolo negreşit. Căci o să vă placă teribil. Dar grăbiţi-vă. Căci biletele se vând mai rău decât pâinea caldă, se vând ca berea rece într-o zi toridă de vară, după ce Steaua a bătut pe Middlesbrough cu 4-0 #pentruceicareincamaisufera :D

teo milea godot

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)