Dragă Teo Milea, sper să găsești ceea ce meriți…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragă Teo Milea,

Să știi că mă gândesc de ceva vreme să scriu rândurile astea. Cam de când am aflat că o să concertezi în București și că eu nu o să fiu să te ascult. Pentru că o să fiu în Anglia, la Cupa Mondială de Rugby (mă știi pe mine, când iubesc ceva, iubesc pe bune!). Atunci am știut că o să îți scriu aceste rânduri. Ca să scap de niscaiva tristețe pe care o port cu mine…

IMG_3212Când am primit ”Open Minds”, ultimul tău album, cu dedicația asta absolut înfiorătoare (măh, nu mai face de astea cu mine, că sunt tare nuș cum la de astea…), deja știam că trebe neapărat să îți scriu. Și, uite, o fac.

Măh Teo, cum dreaqu de ne-am înțeles așa de bine din prima, nu știu. Dar nici nu-mi pasă. Ne-am pus la povestit și parcă ne știam de măcar vreo 6 ani. Iar asta, când mi se întâmplă, îmi cam dă de gândit. Căci, evidamont, nu mi se întâmplă de 545 ori pe an.

Când am aflat că o să te muți în Canada, m-am întristat un pic. Dar m-am și bucurat pentru tine (chiar cred că ai acel ”ceva” care merită scos în lumea mare), normal că m-am bucurat. Dar cu nițică tristețe, inclusă ca TVA. Pentru că mi-am dat seama că cine știe când o să mai apucăm să ne vedem așa. Nu că am fi spart calendarul de câte ori ne-am văzut oricum, dar știi cum e, când știi că ești aproape, colea așa, nu peste balta cea mare, parcă altfel te simți.

Sper din tot sufletul să găsești acolo ce cauți. Și să găsești ceea ce meriți. Și să te bucuri de ceee ce meriți. Pentru că doar atunci știi că o meriți cu adevărat.

Eu o să fiu cu ochiul pe tine. Și cu gândul. Și o să mă bucur de fiecare bucurie de-a ta. Și o să mă întristez la fiecare tristețe de-a ta.

PS Nu am fost veci pururi amin în Canada. Pune berea la rece. Căci jur că aș merge până acolo pentru o bere cu tine. Pardon, pentru un concert de-al tău. Cu berea de rigoare, firește :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)