Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Câteva cuvinte despre Teo Milea

Vă spun povestea pe scurt. Deşi, recunosc, Teo Milea merită muuuuuult mai mult decât câteva cuvinte aruncate (deşi cu drag, e drept) în acest colţ de Republică Culturală Chineză.

Îmi zice tovarăşa Mădălina la un moment dat (eram la nuş ce conferinţă) “vreau să îţi dau un CD, dar vreau să îmi promiţi că îl asculţi“. De regulă nu reacţionez bine la condiţionări de astea (mă ştiţi, sunt arogant, căpos, pupat piaţa independenţii, alea, alea). Doar că atunci a fost unul din îngrozitor de rarele momente când Mădălina mi-a cerut ceva. Şi nici măcar nu a făcut-o pentru ea, ci pentru altcineva. Aşa e Mădălina.

Am luat CD-ul fără să mă uit cu atenţie despre ce este vorba. A doua zi am ajuns la birou şi m-am pus să îl ascult. Nu eram foarte pe feng shuiul de ascultat muzică, recunosc, adică mi-am spus în barbă “dacă nu îmi plac primele două piese, îl închid şi pa şi pu“. Doar că de la primele acorduri am ridicat sprânceana. Şi apoi am ridicat-o şi mai tare. Din ce în ce mai tare. Şi m-am lăsat purtat de muzică. Pentru că albumul “on white…and black keys” (2012) este o încântare.

L-am mai ascultat de atunci de câteva ori. Şi, atunci când sunt singur în maşină, la drum întins, dau muzica tare de tot şi mă delectez cu sunetele alea. Care sunt fermecătoare.

V-am spus cele de mai sus pentru că sunt un pic trist. Căci nu am apucat să îl văd niciodată pe Teo Milea live. Spre deosebire de tovarăşul Vlad Dulea, care a şi făcut un interviu excelent cu el. Şi nu o să apuc să îl văd nici pe 14 iunie, când vine în Bucureşti. Pentru că sunt, din nou, plecat…

Dar vă recomand cu maximă căldură să mergeţi să îl vedeţi. Ba nu, să îl auziţi. Să vă lăsaţi loviţi dur şi iremediabil de ce face Teo cu clapele alea. Căci aşa se va întâmpla, vă garantez.

Fluturas_ICR_14_iunied971ab

Un comentariu la “Câteva cuvinte despre Teo Milea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.