După ce bei o cafea cu cineva, altfel îl recomanzi

Bine, recunosc, aş fi preferat să scriu bere în loc de cafea, dar no, lucrăm cu materialul clientului, cum ar veni :D Oricum, aţi înţeles ideea de bază: după ce te vezi cu cineva şi stai puţin de vorbă, parcă altfel îl înţelegi şi, pe cale de consecinţă, spui altora despre el.

Fix aşa mi s-a întâmplat când m-am întâlnit cu Teo Milea, ocazie cu care am pleznit şi un prea-frumos interviu. Acuma, fapta fiind consumată, pot să vă spun că m-a surprins un pic. Pentru că, jur, eu mă aşteptam să mă văd cu un ntelectual de ăla clasic, ca să zic aşa, de la care să trebuiască că mă chinui să scot vreo două vorbe. Dă-i pace… Teo este un derbedeu, zău :)) Dar de ăla simpatic, adică – l-am simţit io aşa cu feelingul meu hameistic :D – numai bun de scos la o bere, hai maximum două. Bine, trei :D Şi zic derbedeu cu tot dragul din lume. Ce să cereţi de la mine, sunt un om de la peluza vieţii…

Mi-a plăcut foarte tare de el. Are vorba la purtător la modul corespunzător. Te combină, te învârte, se hlizeşte, te ia la mişto câte un pic, adică, bref, curcubeu pe cerul interlocutorului.

Slabe şanse să fi spus ceva acilea la mine pe blog despre cursul de teoria muzicii pe care Teo îl ţine la Timişoara. Dar, după ce am povestit cu el şi i-am simţit stilul ioncreangănian, ca să zic aşa, nu am cum să nu îl recomand, parol!

În rest, dacă nu l-aţi ascultat încă pe Teo, mare păcat. Mie îmi place teribil. Deşi – pe stilul că soarta face puţin mişto de mine – niciodată nu am apucat să îl ascult live. Dar lasă că recuperez eu cândva :D

teo milea cursuri

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.