Cautăm 10 proiecte cărora teimplici.ro să le ofere 70.000 de Euro

Am onoarea, și anul acesta, să fac parte din juriul Teimplici.ro. Și anul acesta o să avem, noi, juriul, teribila sarcină de a selecta doar 10 din toate proiectele care vor fi depuse în cadrul inițiativei și cărora Telekom să le ofere un total de 70.000 de Euro, câte 7.000 de Euro de ”căciulă”.

Cum suntem la debutul inițiativei, astăzi vă dau doar informațiile mai tehnice, ca să le zic așa, despre cum vă puteți înscrie și despre ce criterii trebuie să îndepliniți. Pe parcurs ne mai auzim să povestim despre această ispravă :)

Telekom Romania anunță o nouă ediție a proiectului Teimplici.ro, care se va axa pe identificarea de proiecte implementate în comunități cu ajutorul noilor tehnologii informatice în domeniile educație, sănătate, mediu, inovaţie, dezvoltare şi protecţie socială.

Organizaţiile non-guvernamentale pot înscrie maximum 3 proiecte fiecare, în tematica ediției din acest an pe platforma Teimplici.ro. Perioada de înscriere a proiectelor este 6 – 30 noiembrie 2015.

„Dorim să identificăm ca parteneri pentru investiții în comunitatea din România ONG-uri care promovează noile tehnologii informatice și de comunicații și care își propun să le utilizeze în sprijinul beneficiarilor prin proiectele pe care le dezvoltă. Ne referim aici, de exemplu, la tehnologii în beneficiul persoanelor cu diverse afecţiuni, la proiecte educaţionale care integrează medii digitale şi instrumente informatice sau aplicaţii care pot îmbunătăţi mediul înconjurător; în acelaşi timp, încurajăm creativitatea în utilizarea acestor instrumente moderne şi în proiectele din domeniile inovaţie, dezvoltare şi protecţie socială”, a spus Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul de companii Telekom Romania.

Printre criteriile de eligibilitate a proiectelor se numără: capacitatea de a genera rezultate sustenabile și măsurabile; contribuţia ONG-ului să fie de minimum 20% din valoarea întregului proiect; suma solicitată pe proiect să fie de maximum 7.000 euro. Mai multe detalii despre condițiile de participare şi despre criteriile de eligibilitate a proiectelor sunt disponibile pe website-ul concursului, în secţiunea Regulament.

Proiectele vor fi evaluate în două etape: în perioada 1 – 14 decembrie 2015 vor fi selectate 20 de proiecte finaliste. In a doua etapă, în perioada 16-17 decembrie 2015, cele 20 de proiecte vor fi susţinute în faţa unui juriu, iar pana pe data de 23 decembrie 2015 vor fi anunţaţi câştigătorii concursului teimplici.ro, ediţia 2015.

Membrii juriului sunt următorii: Cristina Bazavan – blogger, Cristi China-Birta – blogger, Cristiana Bogăţeanu – Membru fondator Device.hub, Lăcrămioara Botezatu – Project Manager www.csrmedia.ro, Raluca Ezaru – Manager Comunicare Internă, Evenimente şi Responsabilitate Corporativă Telekom Romania, Monica Ioana Popescu şi Florina Şerban – Coordonatori Seniori Comunicare Interna, Evenimente și Responsabilitate Corporativă Telekom Romania.

Proiectul Teimplici.ro a fost lansat în 2014 printr-un sondaj de opinie la nivel naţional, românii fiind invitaţi să își exprime părerea cu privire la cele mai importante direcții în care ar trebui să se investească în societatea din România.

Au fost propuse 6 teme principale, iar în urma celor peste 18.600 de voturi primite din partea publicului, acestea s-au clasat astfel: Educaţie, Sănătate, Mediu, Inovaţie, Dezvoltare şi Protecţie socială. În cadrul temelor, utilizatorii site-ului Teimplici.ro au fost invitați să propună şi arii specifice de intervenție, iar din cele peste 80 de arii menționate pe platformă, au fost selectate 12, în funcţie de importanţa acordată în urma voturilor şi a interacțiunilor.

In ediţia din 2014, au fost înscrise 180 de proiecte de către ONG-uri din diverse domenii, iar dintre acestea au fost selectate 10 proiecte care au beneficiat de susţinere financiară din partea Telekom Romania, în valoare totală de 50.000 de EUR. Alte 8 proiecte sunt susţinute pe site-ul Fundaţiei Telekom Romania printr-o campanie de crowdfunding.

Teimplici 2015

Teimplici 2015 (1)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.