SleepSense, un dispozitiv de monitorizare a somnului de la Samsung

Samsung a lansat Samsung SleepSense, un nou dispozitiv, care ajută la îmbunătățirea calității somnului. Samsung SleepSense a fost prezentat la IFA Berlin 2015.

Somnul este important pentru sănătate, iar mulți dintre noi suntem ocupați și stresați și nu reușim să dormim cele șapte până la nouă ore recomandate în fiecare noapte, riscând astfel să ne punem în pericol sănătatea. Lipsa de somn e asociată unor probleme importante, precum performanță scăzută, greșeli mai frecvente și risc de accidente ridicat.

Noul Samsung SleepSense te ajută să monitorizezi și să îți înțelegi obiceiurile de somn, să înveți să îți îmbunătățești procesul de odihnă, fără să fii nevoit să apelezi la ajutor extern. Samsung SleepSense poate fi consultantul tău personal. Acest dispozitiv de monitorizare folosește tehnologie patentată pentru a analiza cantitatea și calitatea somnului, generând rapoarte personalizate despre somn și oferind recomandări despre cum îți poți îmbunătăți somnul, toate acestea prin intermediul unei aplicații pe smartphone.

Înțelege-ți somnul
Samsung SleepSense este ușor de folosit: trebuie doar să așezi senzorul sub saltea, să descarci aplicația SleepSense și să conectezi senzorul la aplicație. SleepSense își va face treaba în timp ce tu dormi.

SleepSense, care urmează să fie disponibil pentru consumatori, este un senzor precis de monitorizare, cu o acuratețe de până la 97%**. Senzorul contactless înregistrează și analizează în timp real pulsul, ritmul respirator și mișcările din timpul somnului, astfel încât să primești în fiecare dimineață informații despre somnul tău. Analiza procesului de somn și scorul sunt redate în funcție de rezultatele medii pentru fiecare vârstă.

Scorul este calculat în funcție de șapte indicatori: timpul pe care l-ai petrecut dormind, eficiența somnului, timpul necesar pentru a adormi, de câte ori te-ai trezit, timpul petrecut în somn REM și timpul petrecut în somn profund.

Sfatul expertului pentru îmbunătățirea somnului
În funcție de scorul individual obținut, aplicația va oferi, de asemenea, recomandări importante pentru îmbunătățirea odihnei.

Profesor Dr. Christos Mantzoros de la Harvard Medical School Professor a colaborat cu Samsung pentru a dezvolta sfaturi profesioniste, personalizate, care să ajute la îmbunătățirea calității somnului, în funcție de stilul de viață, de obiceiurile nutriționale și de cele care țin de practicarea sporturilor. În funcție de analiza somnului, vei primi sfaturi despre îmbunătățirea calității odihnei.

Control inteligent al mediului în care dormi
Un mediu confortabil este foarte important pentru calitatea somnului. Astfel, pentru a asigura un mediu propice somnului și cele mai bune condiții de odihnă, Samsung SleepSense poate fi conectat la electrocasnicele inteligente, astfel încât să poți controla aerul condiționat sau să oprești televizorul când adormi. Totodată, senzorul se poate conecta cu aplicația Samsung SmartThings, care controlează o serie de dispozitive din casă, precum termostatul, camerele de supraveghere sau becurile, toate acestea având o importanță majoră atunci când dormi.

Trezește-te odihnit!
Atunci când alarma te trezește în perioada de somn profund, riști să rămâi dezorientat și iritat pentru întreaga zi. Funcția SmartAlarm te trezește treptat, analizând datele colectate în timpul diferitelor faze de somn și identificând timpul optim de trezire. În acest fel vei fi plin de energie pe durata întregii zile.

Ajutor pentru cei dragi
Dacă ești îngrijorat că membrii familiei nu reușesc să aibă un somn odihnitor, poți folosi SleepSense pentru a analiza și somnul lor: punând senzorul sub saltea și selectând opțiuna „family care”, vei primi pe email o analiză a calității somnului acestora.

SleepSense(HD12J7000EW)1

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.