Samsung a dezvoltat Galaxy S6 edge+, smartphone-ul multimedia

Dragilor, vă raportez aici detalii despre noul smartphone lansat de Samsung, și anume Samsung Galaxy S6 edge+:

Cu un ecran Quad HD Super AMOLED de 5,7 inci şi design inovator cu margini curbate, Galaxy S6 edge+ este cel mai impresionant smartphone Samsung până acum. Camera foto avansată, funcțiile și tehnologiile de top fac din Galaxy S6 edge+ dispozitivul ideal pentru a împărtăși cu prietenii momentele speciale prin intermediul rețelelor de socializare.

Camera foto principală de 16 MP și cea secundară de 5 MP sunt ideale pentru fotografii și capturi video în orice condiții de luminozitate. Videoclipurile și fotografiile vor ieși perfect chiar și din mișcare, datorită funcției Steady Video, ce oferă stabilizare video digitală integrată pe ambele camere foto. În plus, funcția Real-Time HDR va ajusta automat setările camerei foto în funcție de condițiile mediului înconjurător, pentru ca orice fotografie să fie gata de încărcat pe rețelele sociale. În plus, modul Video Collage le permite utilizatorilor să înregistreze și să editeze cu ușurință videoclipuri scurte, adăugându-le numeroase rame și efecte. Și pentru ca utilizatorilor să nu le scape niciun moment important, camera se deschide în 0,6 secunde, prin intermediul funcției Quick Launch, printr-o apăsare dublă a butonului Home.

Marginea curbată a smartphone-ului poate fi configurată astfel încât să le ofere utilizatorilor acces la contactele preferate și la aplicațiile folosite frecvent.

People edge le permite utilizatorilor să aleagă până la 5 contacte favorite cu care se pot conecta mai uşor prin butoanele de apel, trimitere mesaj text sau email sau chiar prin trimiterea de notiţe. În acelaşi timp, Apps Edge permite alocarea de shortcut-uri pentru un acces mai rapid la aplicațiile preferate.

Ecranul Super AMOLED de 5,7 inci afișează culori vibrante și un contrast puternic, oferindu-le utilizatorilor cele mai clare imagini pentru conținutul video preferat. Mai mult, marginile curbate ale smartphone-ului nu distorsionează imaginea în niciun fel, oferind cea mai bună exeperiență de vizualizare posibilă, iar rama subțire oferă senzația unui ecran mai mare.

Samsung vine în ajutorul utilizatorilor care își doresc să rămână conectați în permanență, prin funcția Live Broadcast, care le permite utilizatorilor să transmită conținut video în timp real către orice contact din agendă sau chiar către publicul larg, prin YouTube Live. Orice persoană care primește link-ul YouTube de la un utilizator Galaxy S6 edge+ se poate bucura de conținut video în timp real pe propriul smartphone, tabletă, PC sau Smart TV.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.