Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Samsung a lansat manuale digitale interactive pentru elevi

Unii foști școlari conservatori și melancolici vor exclama cu tristețe în glas: „Unde sunt vremurile cu Abecedare pe hârtie?”, în timp ce alții, mai deschiși către tehnologie și mai ancorați în realitate, se vor bucura că ne modernizăm și că puștimea are material didactic digital, după cum vă detaliez mai jos:

Samsung Electronics România a lansat noile manuale digitale interactive pentru clasele întâi și a doua, disponibile pe generațiile de Smart TV-uri din 2014 și 2015, precum și pe tablete. Manualele digitale de limba și literatura română, matematică și limba engleză sunt dezvoltate împreună cu Ascendia Design, sunt acreditate de Ministerul Educației și Cercetării și vor fi disponibile gratuit începând cu luna octombrie în Smart Hub și în Galaxy Apps. Conținutul manualelor digitale a fost realizat de editura Ascendia Design și Editura Edu.

Noile manuale digitale sunt atractive, interactive și reprezintă o modalitate nouă de învățat, bazându-se pe implicarea sporită a copiilor.

Chiar, voi în ce tabără vă situați? Melancolici sau nu prea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.