Voi știați de Lifestyle Designer, lansată de Samsung România?

Motivul pentru care vă povestesc despre Lifestyle Designer este că vreau să aflați că Samsung lansează, sub această platformă, prima colecție de tendințe dintr-o serie trimestrială, prin care își propune să inspire consumatorii în continuă transformare a stilului lor de viață. Conform unui studiu local, peste jumătate dintre utilizatorii de produse smart intervievați au declarat că sunt deschiși la noi locuri și experiențe și sunt interesați să se dezvolte personal. Iar tehnologia joacă un rol important în acest sens. Aproximativ 75% dintre utilizatori se folosesc de smartphone-uri și tablete nu doar pentru a-și rezolva sarcinile zilnice, ci și pentru a-și urma pasiunile sau a-și îmbunătăți abilitățile personale.

Mai simplu, această platformă este menită să ne ajute să ținem pasul cu goana cotidiană, iar colecția de tendințe sus-numită se vrea ceva care să ne dea nouă un pont referitor la ceea ce urmează în diferite domenii: Fotografie, Modă și Stil, Design Interior, dar și Sănătate și Nutriție:

„Platforma Lifestyle Designer, lansată la începutul acestui an, își propune să ofere experiențe și inspirație pentru transformarea continuă a stilului nostru de viață, aflat în continuă schimbare. Astăzi, lansăm o colecție de tendințe dintr-o perspectivă reprezentativă pentru stilul nostru de viață, din ce în ce mai dinamic: MOBILITATEA. Trendurile au fost realizate împreună cu patru specialiști în design de interior, nutriție, fashion și fotografie, care au identificat noutățile din domeniul lor și cum tehnologia de top ne poate servi pentru a ne dezvolta. Toate aceste trenduri despre care am vorbit vor ajunge și la publicul larg, printr-o serie de workshopuri, prin care consumatorii pot discuta cu cei patru specialiști și pot pune în aplicare tendințele care li se potrivesc”, a declarat Roxana Grigorean, PR Manager, Samsung Electronics România.

În acest context, vor avea loc și o serie de workshopuri, cu oameni care vor vorbi despre domeniile de mai sus și la care puteți, bineînțeles, participa. :)

Cei interesați să afle mai multe informații despre aceste tendințe, se pot înscrie pe platforma online www.lifestyledesigner.ro și au șansa de a participa gratuit la unul din cele patru workshop-uri susținute de cei patru ambasadori.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)