România. 2014. O campioană naţională apelează la crowdfunding

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Aş vrea să înţelegeţi titlul de mai sus nu doar ca o bătaie de obraz la adresa unei ţări care nu este în stare să asigure unei campioane naţionale condiţiile de pregătire pentru a putea ajunge mai sus şi mai departe. Deşi, desigur, enervarea pe care o simţim când aflăm astfel de chestiuni este echivalentă cu un gest cu pumnul strâns împotriva unei patrii care numai patrie cu adevărat nu este.

Cu toate acestea, dincolo de enervare, aş vrea să salut gestul Ralucăi Ciocănel, care a decis că nu mai are rost să stea după statul român şi încearcă pe cont propriu să strângă bani, prin crowdfunding. Adică să fie pro-activă, ceea ce in my book înseamnă foarte mult, motiv pentru care o felicit şi îi urez să îşi îndeplinească toate obiectivele.

Dacă puteţi contribui şi voi, cu o sumă cât de mică, vă rog să o faceţi. Sau măcar să îi daţi o mână de ajutor prin distribuirea campaniei ei, astfel încât să audă cât mai multă lume despre ea.

Vă mulţumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)