Cum e asta: Hochland a analizat cel mai bun sendviș :))

Tare studiul acesta despre sendvișul perfect, realizat de Hochland. Conform acestuia:

Întreaga familie iubeşte sandvişurile cu caşcaval, 8 din 10 părinţi şi 9 din 10 copii folosind acest ingredient. Când vine vorba de pâine, jumatate dintre părinţi şi 63% dintre copii o preferă pe cea albă, iar ca bază pentru sandviş, preferatele tuturor sunt untul şi crema de brânză.

Urmeaza apoi legumele: 9 din 10 părinţi şi 8 din 10 copii îşi doresc ca sandvişurile lor să conţină legume, roşiile fiind cel mai des folosite. În ceea ce priveşte condimentele, 8 din 10 părinţi le preferă ca ingredient în gustări, dar doar 52% dintre copii le consideră la fel de importante. Deşi 81% dintre părinţi folosesc şi verdeaţă, copiii nu sunt la fel de atraşi de aceasta, doar 57% dintre ei preferând sandvişuri care să conţină acest ingredient. Un element aproape nelipsit din gustările preferate de români este carnea, 92% dintre părinţi şi 86% dintre copii alegând sandvişurile care conţin produse din carne.

Mna, așa o fi, deși eu cred cu tărie că sendvișul perfect e acela pe care poți să-l mănânci la orice oră din zi și din noapte, fără să ai mustrări de conștiință, dacă mă înțelegeți. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: