Finanțare europeană pentru ideile faine de afaceri

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Proiectul „Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri” este organizat de Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu Asociația Travel Focus și Asociația Excelsior și oferă 25.ooo de euro finanțare pentru 40 de idei frumoase de afaceri. Foarte bună ideea, mai ales că tinerii din România au nevoie de cât mai multe șanse de acest fel.

http://www.dreamstime.com/stock-images-business-people-working-office-laptop-portrait-image48675974

Durata proiectului este de 10 luni și se va desfășura după cum urmează:

1. Se vor selecta 400 de tineri dornici să fie antreprenori, care vor participa la sesiuni de cursuri de antreprenoriat, timp de două săptămâni.

2. Din cei 400, vor fi aleși 40 care scriu cele mai reușite planuri de afaceri.

3. Tinerii selectați trebuie să își deschidă o firmă cu banii primiți și să se asigure că funcționează timp de trei ani.

Doritorii se pot înscrie printr-un mail cu nume complet și date de contact la 25000europentrutineri@travelfocusromania.org, unde vor atașa și o scrisoare de intenție.

Ideea proiectului este să creeze cel puțin 80 de locuri de muncă noi și să încurajeze tinerii antreprenori să își pună ideile practică.

Voi bea o bere pentru asta!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)