Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Finanțare europeană pentru ideile faine de afaceri

Proiectul „Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri” este organizat de Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu Asociația Travel Focus și Asociația Excelsior și oferă 25.ooo de euro finanțare pentru 40 de idei frumoase de afaceri. Foarte bună ideea, mai ales că tinerii din România au nevoie de cât mai multe șanse de acest fel.

http://www.dreamstime.com/stock-images-business-people-working-office-laptop-portrait-image48675974

Durata proiectului este de 10 luni și se va desfășura după cum urmează:

1. Se vor selecta 400 de tineri dornici să fie antreprenori, care vor participa la sesiuni de cursuri de antreprenoriat, timp de două săptămâni.

2. Din cei 400, vor fi aleși 40 care scriu cele mai reușite planuri de afaceri.

3. Tinerii selectați trebuie să își deschidă o firmă cu banii primiți și să se asigure că funcționează timp de trei ani.

Doritorii se pot înscrie printr-un mail cu nume complet și date de contact la 25000europentrutineri@travelfocusromania.org, unde vor atașa și o scrisoare de intenție.

Ideea proiectului este să creeze cel puțin 80 de locuri de muncă noi și să încurajeze tinerii antreprenori să își pună ideile practică.

Voi bea o bere pentru asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.