Surpriza plăcută numită McBusted

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum îmi fâlfâiam eu ochii prin Zonga în urmă cu ceva vreme, am văzut albumul “McBusted” al celor de la McBusted. Îmi zic “interesant nume şi-au ales” şi îi dau play. Încă de la prima piesă “Air Guitar” băieţii mi-au plăcut. Iar, după ce am ascultat tot albumul, le-am dat o notă tare bună în catalogul meu de muzici. Pentru că, din punctul meu de vedere, băieţii ăştia au tot ce le trebuie: prospeţime, compoziţie, voci, sunet.

Nu are rost să vă zic mai multe, chiar nu are rost. Pentru că muzica lor vorbeşte mai bine în favoarea lor decât ae putea să o facă ale mele umile cuvinte :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)