De azi puteți să vă cumpărați abonamente la Plai: 50 de lei

Festivalul PLAI este printre puținele isprăvi de gen de pe la noi care are o secțiunea specială pe blogul meu. Deși – #așaceva – încă nu am ajuns să mă bucur de acordurile lui, cum ar veni :)) Mno, ce să zic, unele chestiuni mă coafează chiar de la distanța :D

Se pregăteşte a 11-a ediţie a Festivalului, care va avea loc în 9-11 septembrie 2016. Festivalul reuneşte prieteni, artiști, voluntari, muzicieni și oaspeți de pretutindeni care timp de trei zile se bucură impreună de natură, trăiesc experiențe noi, interacţionează reciproc și duc povestea mai departe.

Echipa PLAI lucrează cu entuziasm la organizarea festivalului şi prima veste pe care ne-o aduc este aceea că iubitorii festivalului PLAI se pot bucura până în 9 martie de abonamente la preţ redus.

Abonamentele pre-sale ale ediţiei din 2016 se pot achiziţiona începând cu data de 8 ianuarie 2016 pâna pe 9 martie 2016 la preţul de 50 de lei. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi la librăriile Cărtureşti.

logo-plai-festival

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)