Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Vă aştept pe Clubul Părinţilor Luminaţi pe Facebook!

Dragilor,

Cu ceva vreme în urmă vă anunţam că am acceptat cu mare, mare drag să fac parte din echipa de bloggeri care susţine iniţiativa Idei de Viitor powered by Philips. Spuneam atunci că multe şi mari şi mărunte am făcut eu pe lumea asta, dar nimic nu se compară cu cele trei rezultate fabuloase ale trecerii mele pe acest pământ, adică cei trei copii minunaţi, lumina sufletului meu şi centrul universului pentru mine :)

PrintVă invitam atunci să faceţi parte din Clubul Părinţilor Luminaţi. Am făcut acum şi un grup facebook pentru toţi acei părinţi, care vor să pună umărul şi să vină cu idei pentru a schimba viaţa copiilor noştri în bine. Vă rog să veniţi să faceţi parte din acest grup, cu rugămintea că, pentru a fi membri ai grupului, trebuie să aveţi acestă calitate extraordinară, adică să fiţi părinţi. Şi să vreţi să veniţi cu idei, cu propuneri, cu sugestii, adică să aveţi o atitudine pro-activă, să vă implicaţi. Căci altfel, parol, o să ne dea cu virgulă dacă veniţi cu gândul doar de a face parte din încă un grup pe facebook şi atât :)

Ce îmi place foarte tare la iniţiativa Idei de Viitor este că puteţi propune o idee, în doar câteva cuvinte, care ar putea deveni realitate. Căci Philips va alege dintre toate ideile voastre trei dintre ele şi le va pune în aplicare. Aşa că vă invit să nu rataţi această oportunitate, când un brand vă cere sprijinul pentru a rezolva anumite probleme care îi afectează pe copiii noştri. Mai ales că, repet, totul va pleca de la o idee, de la ideea voastră. Ar fi chiar păcat să nu vă implicaţi, mare păcat…

O să mai scriu aici la mine despre cele trei secţiuni în care puteţi propune idei care să devină realitate, adică “Perioada de sarcină“, “Start sănătos în viaţă” şi “Recreere prin lumină“, căci merită intrat un pic în profunzime, dacă vreţi. Şi o să vă dau şi exemple despre ce a făcut Philips prin alte părţi, tot pornind de la nişte simple (dar atât de importante!) idei, aşa cum v-am spus despre cel mai frumos spital din lume.

Până atunci vă aştept pe grupul Clubul Părinţilor Luminaţi, unde vă puteţi promova ideile pe care le-aţi propus şi unde putem discuta despre tot ceea ce putem face pentru a oferi copiilor noştri o viaţă multa mai bună decât am avut noi, aşa cum este şi firesc :)

2 comentarii la “Vă aştept pe Clubul Părinţilor Luminaţi pe Facebook!

  1. Radu Reply

    O mica “atentionare”: unde ar fi trebuit sa fie link catre pagina de facebook este tot catre grup. Chiar vroiam sa vad pagina :)

    • Cristian China-Birta Reply

      Pardon, scuzaţi, am greşit eu când am scris pagină, este vorba despre grup, fireşte :)) Mno, abia ce m-am dat jos din tren în Suceava şi încă nu îmi terminasem cafeaua :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.