Vă aştept pe Clubul Părinţilor Luminaţi pe Facebook!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

Cu ceva vreme în urmă vă anunţam că am acceptat cu mare, mare drag să fac parte din echipa de bloggeri care susţine iniţiativa Idei de Viitor powered by Philips. Spuneam atunci că multe şi mari şi mărunte am făcut eu pe lumea asta, dar nimic nu se compară cu cele trei rezultate fabuloase ale trecerii mele pe acest pământ, adică cei trei copii minunaţi, lumina sufletului meu şi centrul universului pentru mine :)

PrintVă invitam atunci să faceţi parte din Clubul Părinţilor Luminaţi. Am făcut acum şi un grup facebook pentru toţi acei părinţi, care vor să pună umărul şi să vină cu idei pentru a schimba viaţa copiilor noştri în bine. Vă rog să veniţi să faceţi parte din acest grup, cu rugămintea că, pentru a fi membri ai grupului, trebuie să aveţi acestă calitate extraordinară, adică să fiţi părinţi. Şi să vreţi să veniţi cu idei, cu propuneri, cu sugestii, adică să aveţi o atitudine pro-activă, să vă implicaţi. Căci altfel, parol, o să ne dea cu virgulă dacă veniţi cu gândul doar de a face parte din încă un grup pe facebook şi atât :)

Ce îmi place foarte tare la iniţiativa Idei de Viitor este că puteţi propune o idee, în doar câteva cuvinte, care ar putea deveni realitate. Căci Philips va alege dintre toate ideile voastre trei dintre ele şi le va pune în aplicare. Aşa că vă invit să nu rataţi această oportunitate, când un brand vă cere sprijinul pentru a rezolva anumite probleme care îi afectează pe copiii noştri. Mai ales că, repet, totul va pleca de la o idee, de la ideea voastră. Ar fi chiar păcat să nu vă implicaţi, mare păcat…

O să mai scriu aici la mine despre cele trei secţiuni în care puteţi propune idei care să devină realitate, adică „Perioada de sarcină„, „Start sănătos în viaţă” şi „Recreere prin lumină„, căci merită intrat un pic în profunzime, dacă vreţi. Şi o să vă dau şi exemple despre ce a făcut Philips prin alte părţi, tot pornind de la nişte simple (dar atât de importante!) idei, aşa cum v-am spus despre cel mai frumos spital din lume.

Până atunci vă aştept pe grupul Clubul Părinţilor Luminaţi, unde vă puteţi promova ideile pe care le-aţi propus şi unde putem discuta despre tot ceea ce putem face pentru a oferi copiilor noştri o viaţă multa mai bună decât am avut noi, aşa cum este şi firesc :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Vă aştept pe Clubul Părinţilor Luminaţi pe Facebook!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)